İstanbul'un Fethi'nin 569. Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni yoğun katılımla düzenlendi. Millet Bahçesi'ne ilk fidanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan dikti.

Fetih şöleni için Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde, üzerinde "İstanbul'un Fethi'nin 569. Yıldönümü Kutlamaları" ve "Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni" kutlamaları yazan dev platformlar kuruldu.

Kutlamalara katılmak için Türkiye'nin dört bir yanından gelen çok sayıda vatandaş, oluşturulan kontrol noktalarından geçerek alanı doldurdu. Basın mensupları da kendileri için oluşturulan alanda etkinliği takip etti.

MİLLET BAHÇESİ'NİN YAPILMASI HALKTA NASIL YANKI BULDU?

Haber7 Muhabiri Müge Çakmak, vatandaşlara Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi hakkındaki düşüncelerini sordu. Vatandaşlar millet bahçesinin çok güzel bir proje olduğunu vurgulayarak, karşı çıkanlara da tepki gösterdi. Gelen yorumlardan bazıları şöyle: 

- Hizmet bunlar. Ağaçta ne güzel gölgeleniyoruz. Allah bin kere razı olsun. 

- Çok memnunuz. Cumhurbaşkanımız vatanımız için ne yaptıysa biz ondan çok memnunuz. 

- 3-5 ağaç yıkıldı diye bütün duraklarımızı yıktılar, şimdi niye karşı çıkıyorlar? 

- Bu millet için kim bir şey yapıyorsa teşekkür etmek lazım. 

- Memleket için mi karşı çıkıyorlar yoksa kendileri için mi? 

- Millet Bahçesi yapılması gelecek kuşaklar için harika bir şey. 

Yorumlar 35 Yorum Var
  • Misafir 01.06.2022 01:17
    Millet bahçesini yapan ve yaptıranlardan ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN.
  • Adem 01.06.2022 01:14
    Meyve ağaçları dikilse bence daha iyi olur. Hem gölgeleniriz hemde meyve fiyatları 10 liranın altında kalmamış. Evde tüp Cook pahalı dalları ilede Ocak yakarız. Yani her türlü ise yarar. Dallarında kuşlar yuva yapar. Allah razı olsun evler milyon oldu ama neyse ki kuşlara yuva çıkar. ama insallah bu fiyatları artıran firrrsatci larda bunu örnek alır.
  • samimi 01.06.2022 00:45
    Oranin asil adi yesilköy havalimaniydi.Eski turk filimlerini acin bakin.Chp resmen her konuda oldugu gibi YALAN salliyor.....
  • cosmopoliiit 31.05.2022 21:30
    Yesil alana ihtiyacimiz bu millet bahsezini desdekliyoruz
  • zafer gülten 31.05.2022 21:17
    karşı çıkılması kesinlikle yanlış,çünki her yeri apartmanların,yüksek binaların sardığı yerde,böyle yerlere büyük ihtiyaç var.çocukluğum bahçeli evlerde geçti,ama şimdi daracık apartman katına tıkılıp kaldım. park ve bahçeler sayesinde özlemimi gideriyorum.keşke her semte yapılabilse böyle büyük bahçeler.
Daha fazla yorum görüntüle