Van'da CHP'nin  düzenlediği 'Belediye Başkanları Çalıştayı' kapsamında gezdiği esnaf ziyaretinde bir esnafın "Selahattin Demirtaş'ı da istiyoruz." sözlerine "İnşallah" yanıtı veren Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, gelen tepkiler sonrası belediyenin resmi hesabından açıklama yaparak iddiaları reddetmişti.

Yavaş'ın açıklamasına HDP'den tepki gecikmedi. Artı TV canlı yayınına katılan HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş sözleriyle Yavaş'a adeta gözdağı verdi.

"YENİLİR YUTULUR TARAFI YOK"

Seçimlerde ortak aday fikrine sıcak baktıklarını söyleyen Beştaş, "Mansur Yavaş'ın yaptığının yenilir yutulur tarafı yok yani. 'inşallah' kavramını resmi açıklamayla tekzip etmesini ben anlayamıyorum, izah edemiyorum.  Yani bu değerlendirmeler HDP'nin kitlesinde de çok büyük bir tepkiye sebep oluyor, bunu da onları temsil eden biri olarak söylemekten bir sakınca duymuyorum."  ifadelerini kullandı.

Yorumlar 61 Yorum Var
  • emekli 03.06.2022 14:57
    Mansur çok pişkin biri bu laflardan etkilenmez, ince fikirli biri olsaydı davasını satıp, sahtekarlar sürüsüne katılmazdı.
  • Ezer gecer 03.06.2022 14:26
    Yeyin birbirinizi
  • Murat Çetin 03.06.2022 06:34
    Kaset ile başa geçen Kılıçdaroğlu YCHP'si ve fetö tarafından kurulduğu açığa çıkan Maria Akşener İP'İ nin pkk siyasi uzantısı HDP güdümünde hareket ettiğinin ispatı bu haber, binlerce kez yazıklar olsun
  • Gürkan Mert 03.06.2022 06:33
    Türkiye'nin yüzde 90'ı pkk siyasi uzantısı Selo Demirtaş'ın idam edilmesini istiyor.
  • 6 lık masaya 02.06.2022 13:55
    abd ye çalışın coni sizi koruru kollar hukuk gukuk eder herşey yapıp yinede yırtarsınız bu dünyaynın şeyi abd dir korkmayın abd ile kankalar sakın yoldan çıkmayın biz halk öenmli değil siz mutlu makam sahıbı olun yeter TC millet sadece teferruat 6lı masa uzmanları ilan olunur
Daha fazla yorum görüntüle