Büyükçekmece'de sürücünün kontrolünü kaybettiği otomobilin İETT otobüs durağına dalması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği kazada, yaralı sayısı 15’e yükseldi.
E-5 Karayolu Kumburgaz mevkii Beylikdüzü istikametinde meydana gelen kazada, 09 HK 225 plakalı otomobil, önündeki otobüsü sağ şeritten geçmek istediği sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak İETT otobüs durağına dalmıştı. Kazada ilk belirlemelere göre durakta otobüs bekleyen 1 kişi hayatını kaybetmiş, 1’i ağır olmak üzere toplam 10 kişi de yaralanmıştı.

CAN KAYBI 3'E YÜKSELDİ

Büyükçekmece'de otomobilin İETT otobüs durağına dalması sonucu meydana gelen feci kazada ölü sayısı 3’e yükseldi.
E-5 Karayolu Kumburgaz mevkii Beylikdüzü istikametinde meydana gelen kazada, 30 yaşındaki S.T. idaresindeki 09 HK 225 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu İETT otobüs durağına dalmış, kazada 1 kişi hayatını kaybederken 15 kişi de yaralanmıştı. Kaza sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan bir tanesi, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Otomobil sürücüsü hastanede tedavi altında
Kaza sonrasında yaşanan can pazarında otomobil sürücüsü olay yerinde bulunamamıştı. Kazayı yaralı olarak atlatan sürücünün çevrede bulunan bir hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Öte yandan sürücünün isminin S.T. (30) olduğu öğrenildi.

15 KİŞİ YARALANDI

Olay yerinde polis ekiplerinin çalışmaları sürerken, sağlık ekipleri ise yaralıları hastaneye kaldırmıştı. Alınan son bilgilere göre, yaralı sayısının ise 15’e yükseldi. Yaralıların hastanelerdeki tedavileri sürüyor.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • sinan 02.06.2022 09:14
    sol şeritten ani sağ şeride geçiyor normal bi kaza değil olaydan önce kalp krizi vs. olma ihtimali yüksek haa şoförün türk olduğunuda unutmayalım her şey olur yani
  • Çerkez Isa 02.06.2022 00:12
    Böyle bir yerde otobüs durağı nin ne işi var, olsa neden yüksek kaldırım yok , ve kassis yok , bunlar şart, ne yazık ki böyle davetiye çok
  • Hasan Hüseyin 01.06.2022 23:37
    Kadınmı şöför
  • Öğretmen 01.06.2022 23:36
    Trafik Kuralına uymayarak yapılan kazada, ölen sürücü ise; intihardır. Ölen başkaları ise Cinayettir.
  • Ahmet Yılmaz 01.06.2022 23:30
    Cezalar caydırıcı değil....trafik polisleri uygulamaları sıkılaştırmalı...fahri trafik müşavirliği arttırılmalı....
Daha fazla yorum görüntüle