Gaziosmanpaşa'da sokak köpekleri anne ve çocuğuna saldırdı. Çığlık atan kadının yardımına koşan mahalle sakinlerinin müdahalesi köpeklerin uzaklaşmasını sağladı. 

Kadının çığlıkları kurtulmasını sağladı

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde bir grup sokak köpeği, evlerine yürüyen anne ve çocuğa saldırdı. Kadının çığlıklarını duyan mahalle sakinleri, yardıma koştu. Köpekler mahallelinin müdahalesiyle uzaklaştırıldı. Anne ve çocuğun yaşadığı korku dolu anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 

Sürü halindeki köpekler kediye de saldırdı

Bağlarbaşı Mahallesi'nde ise bir grup köpek saldırdıkları kediyi parçalayarak öldürdü. Kedinin çevresini saran köpekler, köşeye sıkıştırdıkları hayvanı ısırarak parçaladı. Güvenlik kamerasındaki görüntülerde, kedinin köpeğin ağzından kurtulmaya çabaladığı görülüyor. 
 
 

Yorumlar 27 Yorum Var
  • abdullah 23 07.06.2022 16:09
    belediyeler seyretmeye devam edin.sahneden indirilince de zorunuza gitmesin.
  • taner 07.06.2022 15:19
    insan insana saldırsa zarar verse hapse atılıyor köpekler insanlara zarar veriyor ne yapacaksın köpeğemi ceza vereceksin köpeğin ne suçu var bunun cezasını yetkilere keseceksin oranın valisini belediye başkanı muhtarını cezalandıracaksın soruna çözüm bulamıyorlar çünkü çalışmıyorlar vatandaş umurlarında değil vatandaşı düşünen yok tepedekiler anca vergi almayı zam yapmayı biliyorlar
  • Furkan 07.06.2022 15:01
    Herkes kendi başının çaresine bakacak belli oldu. Belediyelerden valiliklerden fayda yok. Mahalleli toplanarak gerekeni yapacak.
  • İŞTE OZAMAN 07.06.2022 14:41
    köpekleri zehirlemenin veya itlaf etmenin zamanı geldi ve çoktan geçiyor, ayıp vallahi çok ayıp sokaklar caďdeler köpek doldu ve kimsenin sesi çıkmıyor niye köpeği seven bikaç ataist köpek sever kadın bağırır çağırır diye ayıptır günahtır insanlar köpek korkusundan sokağa çıkamıyor
  • Tarık 07.06.2022 14:34
    Allah için şu videoda Anne ve çocuğa saldıran 1 tane köpek var mı;?
Daha fazla yorum görüntüle