Kağıthane’de iki şahıs evine giden bir gencin önünü kestikten sonra dakikalarca darp edip yerde sürükledi. Gence dehşeti yaşatan şahıslar ardından cep telefonunu gasp ederek kaçtı. Korku dolu anlar kameralara saniye saniye yansırken gaspçılar, Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği polisleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde saat 00.35 sıralarında yaşanan olayda, sokak içerisinde yürüyerek evine giden Yusuf K.’nin (15) karşısından gelen gaspçılar, laf atarak yanına yaklaştı. Genç yoluna devam etmek istediği sırada ise gaspçılar, hakaret ederek genci yerde sürükleyip darp etti. Dakikalarca süren dehşet anlarında gaspçılar, yerde yatan Yusuf K.’nin cebinden telefonu çalarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği polisleri, Yusuf K. ve çevrede olayı gören vatandaşların ifadesine başvurdu.

Yakalanınca gasp ettiği telefonu kendininmiş gibi vermeye çalıştı
Vatandaşın kaydettiği görüntüleri inceleyen polis ekipleri şahısların, Bedirhan P. olduğunu tespit etti. Gaspçıları yakalamak için çalışma başlatan Kağıthane polisi, Bedirhan P.’yi olayın gerçekleştiği adrese yakın bir sokakta kıskıvrak yakaladı. Bu sırada Bedirhan P. ise gasp ettiği telefonu kendininmiş gibi polise vererek, ekibi kandırmaya çalıştı. Ancak polis ekipleri telefonda yaptığı incelemede ekranında Yusuf K.’nın fotoğrafının olduğunu gördü. Bunun üzerine Bedirhan P. gözaltına alındı.

Önce darp ettiler sonra yerde sürükleyip telefonunu gasp ettiler
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar aramalarını sürdüren Kağıthane polisi, diğer şüpheli Aytaç A.’yı da evinde kıskıvrak yakaladı. Yapılan incelemelerde şahısların suç kayıtlarının olmadığı öğrenildi. Şahıslar, Yusuf K. tarafından teşhis edilmesi üzerine gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen iki gaspçı, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Gencin yaşadığı dehşet o anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, iki kişinin bir genci aralarına alarak sürükleyip dakikalarca darp ettikleri ve telefonunu çaldıkları görülüyor.

Yorumlar 44 Yorum Var
  • ALPASLAN 11.06.2022 17:56
    Acaba o gasba uğrayan hakimin çocuğu veya akrabası olsa yine de bırakır mı .BENİM MERAK ETTİĞİM BU...
  • Adem Atmaz 11.06.2022 17:55
    Ben polisin yerine olsam boşuna zahmete katlanıp gidip aramam. Bu işe el atacak bi adalet bakanımız çıkmayacak mı ya? Yıllardır aynı hikaye.
  • ismayil 11.06.2022 17:49
    kamikazeler devreye girdi..idam sart.....
  • Bu arada 11.06.2022 16:59
    "İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen iki gaspçı,çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı."Bu,şunu demek,gidin kaldığınız yerden devam edin.İşinden dönen insanların önünü kesin,soyun,dövün,malını alın...Bu ülkede 72 defa hırsızlıktan sabıka alıp,73.de yakalanan hırsızlar var...Namuslu insanların mağdur olduğu ülke olduk malesef...
  • N. Durak 11.06.2022 16:50
    Darp edenleri darp edeceksin, Huzur lu bir vatan istiyorsak, bu cezasız kalmamalı, yoksa ileride çok farklı ve yaşanmaz bir ülke oluruz.
Daha fazla yorum görüntüle