Güldür Güldür programı, siyasi mizah içeren skeçleri nedeniyle gündemde kalmaya devam ediyor. Güldür Güldür'ün son yaptığı 6'lı masa skecine ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adaylık konusu damgasını vurdu. 

6'lı masadaki siyasiler canlandırdı

Bir restoranda geçen skeçte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın oluşturduğu 6'lı masadaki siyasiler canlandırıldı.

Yorumlar 61 Yorum Var
  • yabancı 14.06.2022 09:23
    Tam chp seçmeninin zeka seviyesinde bir skec olmuş
  • Yersen 14.06.2022 02:54
    Kılıçdaroğlunun zirvaliklarina tek kelime etmemiş, Merale laf edememiş, resmen ikisini özellikle Kilicdaroglunu övmüş, muhalefeti de eleştirme, tarafsızlık numarası yapılmış anca sağla dalga geçmiş , palavra. Aleni bir şekilde Kılıçdaroğlu propagandası yapılmış. Bu zeka seviyesindeki biri, halka nasıl yutturulabilir ki, anca böyle işte...
  • Lafiguzaf 14.06.2022 02:44
    Kılıçdaroğlunun gaflarına, çocuk aklıyla yaptıklarına hic değinmemişler, sanki cok akıllıymış ta herkesi yönetiyor, lidermis gibi göstermişler, sadece sağ kesimle ve imamogluyla uğraşmışlar, belliki sola dokunamıyorlar, Kılıçdaroğlu nu destekliyorlar. Asıl onun dalga gecilecek komedi malzemeleri var. Daha dokunmadan yapılamazdı.
  • Okan Buruk 13.06.2022 18:18
    Altılı Masayı isteksiz yapıyorlar Yoksa gülecek çok şey çıkar onlarda.
  • Serdar taş 13.06.2022 14:31
    Sevgili güldür güldür ekibi sizleri çok seviyoruz ancak bu kadar olur çok çok gülüyoruz devamını bekleriz iyiki varsınız sonsuz teşekürler
Daha fazla yorum görüntüle