İstanbul Esenyurt'taki bir düğünde terör örgütü PKK propagandası yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan damat ile 9 yakını tutuklandı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği ekipleri, 12 Haziran akşamı Çınar Mahallesi Ahmet Arif Caddesi'ndeki Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayı'nda yapılan düğünde, PKK elebaşı Abdullah Öcalan ve terör örgütü lehine slogan atarak örgütsel çağrışım içeren bez ve görsellerle halay çeken şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Soruşturma kapsamında, damat Mesut K. ile 9 yakını gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından Büyükçekmece Adliyesi’ne sevk edilen ve aralarında damat Mesut K’nın da bulunduğu 10 şüpheli tutuklandı. 

Tutuklanan zanlılardan 3'ünün "terör örgütü üyeliği"nden suç kaydı olduğu öğrenildi.

Yorumlar 238 Yorum Var
  • Osman Üzengici 17.06.2022 20:05
    10 kişine demek. O düğüne katılan herkes içeri tıkılnalı
  • Ahmet 17.06.2022 16:15
    BUNLAR VE VARSA AİLELERİ DERHAL TÜM MALVARLIĞI TERÖRLE MÜCADELEYE AKTARILARAK VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILMALI VE SINIR DIŞI EDİLMELİ. GEREKİYORSA BUNUNLA İLGİLİ GEREKİYORSA YASA ÇIKARILIP HİÇKİMSEYE ACINMAMALI istanbulda pkk ile düğün yapan istanbulda bomba da patlatır.
  • Misafir 17.06.2022 15:07
    Allah sizin gibi insanları islah eylesin vatan hainleri
  • misafir 17.06.2022 12:52
    Bunlardan doğan da terörist olur, ya asker şehit eder, ya orman-fabrika yakar. Kendilerinin ve 1. derece yakınlarının mallarına el konulup işlerine son verilmeli, derhal tutuklamalı. Tutuklanmayanlar, hangi ilin kütüğüne kayıtlıysalar, oraya zorunlu tehcir edilmeli . Osmanlı'da olanlar belli, Enver Paşa terörist-bölücülere, ne yaptıysa, aynısı yapılmalı.
  • Adalet 17.06.2022 05:33
    Gerçek adalet olsaydi gitmişti kelleleri
Daha fazla yorum görüntüle