Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde günlük işçi Muharrem Özer, fırın için odun keserken kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Özer, kurtarılamazken, kalp krizi geçirdiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Yere yığıldığı anlar kamerada

Olay, dün ilçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Günlük işçi olarak çalışan Muharrem Özer, ekmek fırınının odunlarını kesmek için sahibiyle anlaştı. Odun kesmeye başlayan Özer, kısa süre sonra fenalaşıp, yere yığıldı. Çevredekiler tarafından hastaneye götürülen Özer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kalp krizi geçirdiği belirlendi. Özer'in yere yığıldığı anlar ise fırının güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Muharrem Özer'in cenazesi, kırsal Minnetler Mahallesi'ndeki Kozcağız Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
 

Yorumlar 11 Yorum Var
  • ASLI 17.06.2022 19:32
    Bazıları ilk yardıma değinmiş doğru ama unutmayın ki ölüm zamanını hiçbir şey değiştiremez Allah rahmet eylesin
  • vay be arkadaş 17.06.2022 19:20
    her zaman herkese söylüyorum kendinizi kötü hissettiğiniz anda hemen yere uzanın ya da oturun cenin pozisyonunda yere uzanın binlerce kez söylüyorum merdivendesin otur.tehlikeli yerdesin otur .ayaktasın evdesi yoldasın bakdın kötüüsn otur yat kardeşim.
  • Adnan 17.06.2022 16:24
    Düşerken kafası yere sert çarpıyor, beyin kanaması da geçirmiş olabilir. Allah rahmet eylesin.
  • misafir 17.06.2022 13:45
    arkadaslar bizim insanimiz sürücü kurslarinda vey askerlikte veya vs.... her yerde ilk yardim eytimi almiyormu aliyor neden sadece bir insanin basini bekleyipte müdahalle edilmiyor ve üstelik karga cuval hastaneye gödürülüyor. yani basinda olsa has tane neyse. 1 Ile 3 dk
  • Faik 17.06.2022 13:16
    İlk yardım bazen can kurtarabiliyor.
Daha fazla yorum görüntüle