Habertürk televizyonu moderatörü Mehmet Akif Ersoy, İstanbul'da etkili olan yağışa rağmen şehir dışında bulunan Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Ersoy, "Ekrem İmamoğlu nerede?" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da dün geceden itibaren etkisini sürdüren yağmur hayatı durma noktasına getirdi. Hayatı olumsuz sağanak yağışlar sonucu İstanbul'un birçok noktasında sel ve taşkınlar meydana geldi. Günler öncesinden yağmur uyarıları yapılırken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun şehir dışında olduğu öğrenildi.

Habertürk televizyonunda moderatörlük yapan gazeteci Mehmet Akif Ersoy, görevi başında olması gerekirken Fethiye'de tatilde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi.

"SAYIN EKREM İMAMOĞLU NEREDE"

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy devlet kademesinin bayrama rağmen görev başında olduğunu hatırlatarak, "İçişleri Bakanı Hakkari’de, Vali Ali Yerlikaya Esenyurt’ta, Sayın Ekrem İmamoğlu nerede?" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 119 Yorum Var
  • Kusva 13.07.2022 23:22
    Binaliyıldırım yerine imamoğlu yu secenler daha çok ararsınız
  • İsviçreden 12.07.2022 07:17
    Sayın İmamoğlu geldiğinden beri yağmur eksik olmuyor bereketli adam ya .
  • Engin Arif 11.07.2022 12:51
    Bunların hiçbir lafına inanasım yok. Yerel ve genel tüm seçimlerde ölümüne CHP'yi ve onun yanındakileri desteklediler, Erdoğan'ın aleyhine bir yığın yalan haber yapıp ayni paralelde açık oturumlar düzenlediler. Şimdi herhalde başka bir hesapları var ki böyle davranıyorlar. Belki aldıkları (!) az geldi, arttırmak istiyorlar veya kullanacakları daha elverişli bir kişi buldular. Hulâsa bu vantilatör tavırlarını artık yemiyoruz. Boşuna günah çıkarıyormuş gibi yapmasınlar.
  • terazi 11.07.2022 11:20
    ankara ve istanbulda seçimi kaybettiren süleymancı kardeşlerimiz kime küselim kime ne diyelim vardır bundada bir hayır diyesimiz gelmiyor utanın diyorum
  • Vatansever 11.07.2022 11:18
    Vebal ona oy Evren’lerde Ekrem tatil keyfinde
Daha fazla yorum görüntüle