İstanbul’da dehşet anları kamerada: Otomobille birini ezmeye çalışırken işyerine daldı.

Karaköy’de otomobil sürücüsü, geri manevra yaparak ve ileriye giderek birini ezmeye çalıştığı esnada kontrolü kaybedip işyerine daldı. Dehşet anları kameraya yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü olayda araçtan inen sürücü ezmeye çalıştığı adama saldırdı. Tekme ve yumrukların havada uçtuğu olayda vatandaşlar büyük panik yaşarken, iş yerinde ise maddi hasar meydana geldi.

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 19.00 sıralarında Beyoğlu Karaköy’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde 34 ERM 704 plakalı otomobiliyle semte gelen Emre Can Arslan, burada yolda gördüğü biriyle bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Ardından aracına binen Arslan, geri manevra yaparak tartıştığı kişiyi ezmeye çalıştı. Adamı son anda kendini geri çekmesiyle kurtulurken sürücü Arslan bu kez de aracı üzerine sürdü.

Birini ezmeye çalışırken otomobille işyerine daldı
Ancak sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil mobilya dükkanına daldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü olayda aracından inen sürücü bu kez ezmeye çalıştığı adama saldırdı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu tarafları çevredeki esnaf ayırırken, olay nedeniyle ise vatandaşlar büyük panik yaşadı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, iş yerinde ise büyük maddi hasar meydana geldi.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Saygın 14.07.2022 18:21
    Beyin hücrelerinin bitik olduğunu adam öldürmeye tam teşebbüsten yargılanınca anlayacak. Aksini iddia edene bir ev, bir de araba benden.
  • EFE 14.07.2022 14:46
    Vahsi -Dinsiz genclik yetisiyor memleketde bunlar herseye yaparlar teksas gibi..
  • Aydın 14.07.2022 14:32
    Toplum iyiye gitmiyor. Bir hal, bir çare. Ama ne...
  • İstanbuls 14.07.2022 14:17
    Tiplere bakınca olay hapcı lüpcü işi gibi
  • Mohikan 2023 14.07.2022 12:58
    Seküler eğitim müfredatı ve sistemi artık romalı bir nesil yetiştiriyor. İnsan olmanın bilince olmayan vahşi, tüketen, zulmeden, hükmeden bir insan profili.. Allah yardımcımız olsun. Nedir yani o yoldaki insan belli ki farkında değil olabilir. Belki dalgın veya hata yapıyor ezmek mi lazım. Arabaya binen yanına da bir orası burası açık birini alan tanrı kesiliyor. En ağır cezanın verilmesi hatta hayatı boyunca unutamayacağı bir dersin verilmesi lazım.