"Mahrem" isimli belgesel ile FETÖ'yü askeri öğrenci yapılanmasındaki faaliyetleri üzerinden deşifre eden TRT, yine örgütün karanlık yüzünü gözler önüne seren bir yapıma imza attı. FETÖ'nün ihanet çemberinin anlatıldığı "Orduya, Devlete, Millete KUMPAS" belgeseli TRT 1'de yayınlandı.

İhanet şebekesi Fetullahçı Terör Örgütü'nün gerçek yüzü ve tuzakları, şimdiye dek yayınlanmamış ayrıntılarla deşifre edildi.

FETÖ'nün karanlık yapılanması itirafçı anlatımlarıyla deşifre edildi. Firari hain Adil Öksüz'le ilgili ilk kez duyacağınız detaylar ortaya çıktı.

'Kumpas' belgeselinde, FETÖ'nün yarım asırdır devletin içine sızarak kurduğu ağ ve casusluk sistemi, örgüt üyelerinin çarpıcı itiraflarıyla ortaya koyuldu.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • sdftgyuj 16.07.2022 14:42
    Chpkk da bunlar tarafından ele geçirildi ancak muhalefetteki embesil seçmenin yalanlarla algılarla kara propagandalarla beyinleri yıkandı ki şimdi Recep Tayyip ERDOĞAN ön yargısı ve düşmanlığından dolayı gerçeği görmekten acizler vede amerikaya gönüllü siyonist artığı olarak hepsi hizmet ediyor
  • Osman 16.07.2022 13:30
    Malesef uluslararasi seytani gucler bu gibi din baronlari araciligiyla hem ulkeleri tahakkum altina aliyorlar hem de dini degerlerimizi lekeliyorlar. Yani kafir bir tasla birden fazla kus vurmaya calisiyor. Bu gibi masalar insanimizi dini degerlerinden sofutuyorlar. Allah bu ve henzerlerini kahhar ismi serifiyle kahreylesin.
  • tacahülcahil. 16.07.2022 12:43
    1-DEVLETE SERİ KATİL DİYEN ALÇAKALRIN darbenin dışında olması imkansız 2- KONROLLÜ DARBE ise o halde o saatte maklube zıkkımlanması gerekenlerin KIŞLA içinde,, derhanede olması gerekenlerin tankın içinde ne işi var. 3- haziran2015 seçimleirnde sandık başına neden fetö deshane çalışanalrı (teöristleri) görevlendirdi ki görevlendirmeyi ysk hakim yapmakta. bence yani hükümet karışamıyor. yani chpkkfetö yaptı. seçim in tekrarı darbeyi hızlandırdı. 4- görüyorsunuz ihanette chp nin habesiz olması imkan dışı ki gece 03:00 da olması gereken darbe erkene alınınca kılçtaroğlu apar topar bakırköye geçti. darbenin asıl sahibi gerçekte chp dir.
  • Vatandaş 16.07.2022 11:11
    Allah cc. bu fötöcülerinde. Onlara yolveren lrinde cezasını versin. Devlet hizmetinde rehavet. İHANETTİR
  • Vatan sever 16.07.2022 11:09
    YÜCE ALLAH'IM,,, fetö kafiri ve bütün avanelerini, hem dünyada hem ahirette Cehennem ateşiyle yaksın ebediyete kadar en kısa zamanda inşallah halen bu kafire İslam'a hizmet ediyorum diye peşinden gidenler de onunla birlikte yansınlar inşallah, devletimiz bunları nerede olurlarsa olsunlar cezasız bırakmayacak gereken en ağır cezaları verecek inşallah...
Daha fazla yorum görüntüle