Balıkesir'in Edremit ilçesinde sahne alan Sibel Can'ın yanına gitmek isteyen CHP'li Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan'a iddiaya göre özel güvenlik görevlileri ve jandarma personeli izin vermedi. Alkollü olduğu belirtilen Başkan Arslan görevlilerin kendisini sahneye çıkarmamasına tepki gösterip saldırdı. Zabıtaların da konser alanına gelmesi sonrası arbede yaşandı. CHP'li Arslan seyircilerin protestosunun ardından konser alanından ayrıldı.

Edinilen bilgiye göre, Edremit ilçesi Altınoluk amfi tiyatroda turnesi dahilinde Sibel Can seyirciler ile buluştu. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı konserde iddialara göre, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit'te verdikleri konser için Sibel Can’a sahnede teşekkür edip çiçek takdim etmek istedi. İddiaya göre, bu istek koruma ekibine ve görevlilere iletildi. Alkollü olduğu belirtilen başkanın talebi görevliler tarafından reddedilince Başkan Selman Hasan Arslan ve belediye yetkilileri ile konser görevlileri arasında bir sözlü tartışma yaşandı. Başkan Arslan konser alanını terk etmek isterken, kısa süreli bir arbede yaşandı. Yaşanan arbedenin görüntüleri amatör kameralara yansıdı.

Olayların yatıştırılmasının ardından Sibel Can tekrar sahneye çıkarak konserine devam etti. Yaşanan arbede sonrasında amfi tiyatroya çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi.

Yorumlar 230 Yorum Var
  • minik icardi 15.01.2024 22:49
    Ben çocuktum sibel can yozgat'a konser vermek için gelmişti ailecek onu dinlemeye gittik yozgat fuar alanı yıl 2005
  • Dagci 18.07.2022 07:49
    Bir ortamda chp varsa normal
  • erkan 17.07.2022 23:32
    hayran olur seyran olur bazi insan hayvan olur
  • Hakan 17.07.2022 22:38
    Zina ortamı artık çok normal.. Ebu el Ensari nin şereflendirdiği bu topraklar çoook acınacak durumda.. şöyle bakınca maelesef bi gavur memleketinden farksiz
  • Kutahyali 17.07.2022 21:25
    CHP den başka ne beklenir dostlar
Daha fazla yorum görüntüle