Sakarya’nın Akyazı ilçesinde çaldığı motosiklet ile fırının dışında bulunan cama çarparak ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Meydana gelen kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Akyazı ilçesinde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen Salah Bilal T. Fatih Mahallesi Ada Caddesi üzerinde dağıtıcının 34 DLG 705 plakalı motosikletini çaldı. Motosiklet ile bölgeden uzaklaşmaya çalışan şahıs, dengesini kaybederek yol üzerinde bulunan fırının dış camına çarptı. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çarpmanın etkisi ile kanlar içerisinde kalan Salah Bilal T. yaralandı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince müdahalesi gerçekleştirilen şahıs Akyazı Devlet Hastanesine ardından da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Salah Bilal T., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Öte yandan, kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, sokağa dönüş yapmak isterken kaldırama çıkarak fırının ön camına çarpması yer alıyor.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • Adalet 31.07.2022 00:09
    Bugün ikinci haber trafo elektirik dağıtım binasına giren hırsız kabloları kesersen akıma kapılarak cortlamış..
  • AdaletBu 29.07.2022 16:31
    Yasasaydi da elleri kesiliverseydi,..boylece adalet yerini bulurdu. Ama tabii ki Ilahi takdir....soze ne hacet!!! Merhametsizce hirsizlar icin olumu talep edenlerin ve bu hirsizin olumu icin sevinenleri ALLAHa havale ediyorum. Onun hukmu her neyi gerektiriyorsa muslumana dusen vazife ona riza gostermek, istemektir..
  • SİZDEN BİRİ 29.07.2022 16:12
    Su testisi...
  • FaTiH 29.07.2022 16:11
    bugün en mutlu olduğum haber bu sanırım. darısı diğer hırsız ve haydutların başına...
  • ATIF 29.07.2022 15:58
    ÖLÜM Ne GÜZEL ŞEYSİN.!!!!
Daha fazla yorum görüntüle