FETÖ firarisi Kamil Maman, katıldığı bir programda, 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili önemli itiraflarda bulundu. Kamil Maman açıklamasında darbe planının cemaate ait olduğunu da itiraf etti.

FETÖ'NÜN PLANIYDI HERKES BİLİYORDU

FETÖ'nün hain kalemleri firar ederek, sosyal medyada kara propaganda çabalarıyla kaçak yayınlarına devam ederken, firari FETÖ'cü Kamil Maman, bir başka firari Today's Zaman eski Genel Yayın Yönetmeni Sevgi Akarçeşme'nin, YouTube'daki programına katılarak itiraflarda bulundu. Maman, "15 Temmuz kimin planıydı?" sorusuna, "Cemaatin planıydı. Bunu herkes biliyordu" dedi.

Maman'ın açıklamalarının satır başları;

"Cemaatin adamları bu işin merkezinde, Çünkü Akıncılar Üssü tamamen onların kontrolünde. Akıncılar Üssü, bu darbenin merkezi. 15 Temmuz, Cemaatin planıydı bunu herkes biliyordu. Bugün gözaltına alınmış, işin başında olmuş herkes cemaate yakın komutanlar. Üst düzey komutanların 'Göz göze direkt şahit oldum nasıl tayin olduğuna. Kemal Batmaz'ı arıyorsun. Kemal Batmaz'a diyorsun ki, 'Ben İzmir'e gitmek istiyorum.' Ve İzmir'e gidiyorsun. Şimdi anlayabiliyor musun cemaatin (FETÖ'nün) gücünü.'

Yorumlar 54 Yorum Var
  • Sakarya 30.07.2022 17:55
    Almanya'da yaşayan hainleride alayını tanıyoruz merak etmeyin, size yardım eden alman ve yahudileride çözdük siranizi bekleyin itler elmi yaman bizmi...!
  • Fatih 30.07.2022 15:41
    Fetö’cü Hakan Şükür şimdi ne diyecek bunlara
  • misafir 30.07.2022 15:29
    Fetöye inanıyorsunuz da ABD nin başka cemaatlere de sızmış olabileceğine neden inanmıyorsunuz? CIA nın meşhur ajanı, milliyetçi akımlarla partiler bile kurmuş bazı ülkelerde. Amerikanın yönlendirdiği tek yapı fetö yani konu kapandı öyle mi?
  • pusula 30.07.2022 15:08
    fetö gibi sümüklü bir aptala , ne istiyorsa verirseniz oda darbe yapmaya çalışır. ne verdiniz açıklayın da bilelim
  • mavikan 30.07.2022 12:58
    üşenmeden akıncılar üssü iddianamesini okudum , görüntüler ve videolar da vardı.. dile kolay , 500 e yakın sanık , 4-5 bin sayfa.. bu firarinin anlattığı gibi olaylar fetöcü olsun olmasın 15 temmuzda yaşanan kalkışmadan şüphe duyanların da fetöcülerden bir farkı yok , onlarda ellerine geçen ilk fırsatta bu ülkeyi satacak karakterdedirler! o gözle bakmalı!
Daha fazla yorum görüntüle