Esenyurt’ta taksiye binen bebekli bir aile Bahçelievler’e gitmek isteyince taksi sürücüsü, “gitmek zorunda değilim” deyip müşterilerini indirdi. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, dün akşam üzeri Esenyurt’ta meydana geldi. İddiaya göre, taksiye binen aile, Bahçelievler’e gitmek istedi. Mesafeyi uzun bulan taksi sürücüsü, müşterilerini götürmeyip “gitmek zorunda değilim” dedi. Olanlara sinirlenen kadın cep telefonunu çıkararak olayı kaydetmeye başladı. 34 TGL 48 plakalı sürücünün aracından inerek başka bir taksi çeviren kadın, yaşananları anlattı.
Nida Nur Akan, “ Esenyurt'tan Bahçelievler'e gitmek istedik. Taksiye bindik küçük bebeğimiz de yanımızdaydı. Bütün malzemelerimizi yükledik daha sonra araç sürücüsü 'bize nereye gidiyorsunuz' diye sordu. Biz 'Bahçelievler' dediğimizde de 'ben oraya gidemem' dedi. ben de götürmek zorunda olduğunu söyledim. O ise bize götürmek zorunda olmadığını söyledi ve daha sonra bizi araçtan indirdi. Kendi hatasını bildiğini, sürekli aynı davranışı yaptığını düşünüyorum. Bebeğimiz daha iki aylık bile olmadı. Esenyurt‘daki bütün taksiciler neredeyse bize çok kötü davranıyorlar. Eşim yabancı onun yanında küfür ediyorlar. Benim eşim küfür bilmez di burada küfür öğrendi. Arabada bebek olduğunu gördükleri halde sigara içiyorlar ve ben hamileyken de çok kötü davranışlarda bulundular. Arabada sürekli sigara içiyorlardı" şeklinde konuştu.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • dinibütünoğlu 01.08.2022 20:54
    tespit edilip o şoför veya varsa diğerlerinin sertifikaları süresiz iptal edilsin
  • tepki 01.08.2022 19:43
    bekleme yapar iken iyi para var galiba uyusturucu kara kara para niye bos bekler insan aksama kadar kesin baska hat yiyorlar atacaksin hepsini meslek den
  • mehmet 01.08.2022 19:00
    sadece taksicilerde mi toplumun genelinde bir ahlaksızlık var. geçen emekli bir astsubayla konuştum. koskoca adam emekli sinli gaflı küfürler. lanet olsun istanbula istanbulda yasayan ahlaksız küfürbazlara. lanet lanet lanet olsun.
  • uber 01.08.2022 18:04
    uber UBER uber
  • osman 01.08.2022 17:41
    Yaşlı başlı koskoca adamlara bu saatten sonra vicdan iş ahlakı toplum ahlakı nezaket kuralları mı öğretilecek? Hayır. Über gibi bir sistem geliştirilmeli ama tamamen kontrollü olmalı. Şoförlük yapacak olanlara da her türlü test yapılmalı en başta Psikiyatrik değerlendirme testi yapılması lazım. Fırsatçılık ve naz yapanlar da işten ömür boyu men edilmeli.
Daha fazla yorum görüntüle