Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında DP Genel Başkanı Cemal Enginyurt ile tartışma yaşadıktan sonra Enginyurt'un koruması tarafından darbedilen gazeteci Latif Şimşek, CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gündem'e Dair'e konuk oldu.

"ORAYA GELİP SİZİ DÖVESİM VAR"

Şimşek'in "Enginyurt saldırıyı planladı. Gidip darp raporu aldım, Emniyet'e bıraktım ve şikayetçi oldum" dediği sırada Hande Fırat özür dileyerek araya girdi. Elindeki telefondan sosyal medyadan yapılan yorumları okuyan Fırat, "Oraya gelip Hande dahil hepinizi dövesim var. Bay Kemal'e yumruk atıldığında bıyık altından gülüyordunuz" diye sosyal medyadan gelen yorumu okuduktan sonra deliye döndü.

"HADİ GELSENE"

Fırat, "Bak şimdi bak Allah aşkına. Böyle şeylere çok sinirlenirim. Hadi canım oradan. Kimsin sen? Kim bu adamın adı belli mi? Bak bunların hepsi dava konusu, çok da severim. Gelsene, hadi gel bekliyorum seni her kimsen, hadi gel" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • harun 10.08.2022 12:11
    sosyal medyaya tv kanallarında yer verdiğiniz müddetçe bunların saçmalıklarını tvde adam yerine koyup böyle okuduğunuz müddetçe bu bitmez.
  • muhsin 10.08.2022 10:20
    her iki adamıda tv de gördüm tanımam, ama adamın biri güvenlik güçlerimize iyi şeyler söyleniyor diye olay çıkarıyor, onu anladım ben, ayrıca muhalif gazteciler genelde çirkef olup karşı tarafı tartaklamıştır, k.oğluda devlete, güvenlik güçlerine saydırıyor saydırıyor sonra gıcıklığına şehit cenazesine gidiyor, halbuki devlet töreni olan cenazelerde koruma üst seviyede oralarda gözükebilir ama pek gözükmüyor , gidiyor halkın içine karışıyor, önce kendinin ne olduğunu bilip ona göre hareket edeceksin, bir yürüyüş yaptı zamanında güvenlik güçleri olmasa kaç tane yumruk yemişti
  • aaaa 10.08.2022 09:34
    en kötü ağa babalarına söyler, onlar bulup göz altına alır cumhurbaşkanına hakaretten bu kişiyi :)
  • osman 10.08.2022 09:20
    chppkkiyicilerin oyları eriyor bişey yapmaları lazım..oyuna gelmeyin
  • TIRIS 10.08.2022 08:45
    Burada dürüstlükten bahseden Kılıçdaroğlunun yalakaları beyler veya bayanlar, asıl iki yüzlü sizlersiniz. Kılıçdaroğlunu dövenler yerden göğe kadar haklıydılar. Sen HDP ile kol kola olacaksın, sonrada HDP nin silahlı kolu PKK'nın şehit ettiği cenazeye gideceksin. Bu bir kışkırtmadır ve de şovdur. Bunu fark edenlerde gereğini yaptı. O kadar.
Daha fazla yorum görüntüle