Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin 21. yaş kutlaması nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte konuştu. AK Parti döneminde inşa edilen üniversitelerle ilgili konuştuğu sırada ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sözlerine atıfta bulunan Erdoğan, "Tatlıses ne diyordu, Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadık diyordu. Şimdi bizim her şehrimizde üniversite var" ifadelerini kullandı.

Ak Parti'nin 21. yılı nedeniyle Ankara'da kutlama programı düzenlendi. Program kapsamında kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 yıllık iktidarlarında hayata geçirdikleri projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"BİZ BUNU KİMSEYE DEDİRTMEK İSTEMİYORUZ"

İbrahim Tatlıses'in, "Şanlıurfa'da Oxford vardı da okumadık mı?" sözlerini hatırlatan Erdoğan, "Biz bunu kimseye dedirtmek istemiyoruz. Hakkari'de de üniversite var, Şırnak'ta da üniversitemiz var, Iğdır'da da üniversitemiz var. Hangi ilimiz olursa olsun, hepsinde elhamdülillah üniversitemiz var. Artık öğrencilerimizin ayağına profesörlerimiz, doçentlerimiz geliyor ve onlara bulundukları illerde dersini veriyor. Bunu biz hallettik." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptıkları sağlık yatırımlarını da hatırlatarak, "Şu anda 19 tane dev şehir hastanemiz var. Şu anda hastanelerimizin olmadığı il ve ilçe kalmadı. Derdimiz ne? İstiyoruz ki hiçbir ilimizde bu sıkıntı yaşanmasın. Şimdi Ankara'da önümüzdeki aya inşallah yetişecek, ikinci şehir hastanesini de açıyoruz. İstanbul'da zaten Çam ve Sakura Şehir Hastanemiz var ama bunun yanında Ataköy Havalimanı'nda ve Sancaktepe'de de yine aynı şekilde üç ayda bitirdiğimiz şehir hastanelerimiz var. Bunları biz yaptık. Bu tür hizmetleri yapmak AK Parti'ye yaraşır."

Yorumlar 0 Yorum Var