Esenler Belediye Başkanı, İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu Habertürk TV'de canlı yayın konuğu oldu.

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu katıldığı canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Göksu, Ekrem İmamoğlu'nun "İstanbul'a 10 metro yapıyoruz" dediği projelere zamanında İBB meclisinde görüşülürken hayır dediğini ifade etti.

"CHP BİZİM METRO PROJELERİMİZE HAYIR DEMİŞTİ"

AK Parti döneminden daha fazla metro yaptım diyor. Hangisini yaptı? Bir tane söylesin. Bir tane metro ihalesi yaptı mı? En fazla yaptığım dediği şey Mahmutbey Metrosu. Sadece kurdelesini kesti. Aynı anda 10 metro yapan kent sloganı rahmetli Kadir Abi'nin sloganıydı. Bu metrolar İBB Meclisi'ne geldiğinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı hepsine 'hayır' dedi. Şu anda metro yapıyoruz diye övünüyor ya. CHP grubu bir tanesi hariç hepsine 'hayır' dedi.

"ŞU ANDA ÖVÜNDEKLERİ METRO'YA HAYIR DEMİŞLERDİ"

Geçen dönemde AK Parti döneminde Meclis'e 22 borçlanma dosyası gelmiş. CHP 20'sine 'hayır' demiş. Bugün 'bana borçlanma vermiyor' diyen İBB Belediye Başkanı var. Geçtiğimiz gün Ahmet İsvan Ekmek Fabrikası açıldı. Onun finansına 'hayır' dediler. Buradan hodri meydan, çıksınlar desinler ki, 'Biz İBB Meclisi'ne İstanbullular için 1 tane proje getirdik de AK Parti 'hayır' dedi'. Hodri meydan diyorum. 50 dosya geldi 1 tanesine hayır dedik. O da cari harcamalar için geldi, reklam parası dağıtacaklardı 'hayır' dedik. Bazılarına kısıtlı 'evet' dedik. Resmi bütçede 172 milyon lira var 'ben kamulaştırma için 750 milyon lira bütçe' istiyorum diyor. Biz okuma yazma biliyoruz. Kesin projede yetki verdiğinizde onu başka alanda kullanamaz. CHP şu anda övündüğü bütün metro projelerine geçmişte 'hayır' dedi.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Çiçek. 21.08.2022 13:33
    HIRSIZLIK. YAPMASIN BAŞKALARIN EMEGİNİ ÇALIŞMASIN HİZMETİNİ BEN yaptım diye ortalıkta dolaşmasın onların en iyi yaptıgı İŞÇİYİ kovmak rızkını kesmek yalan söylemek hakaret. Etmek tatille. Gitmek hemde TAM İhtiyacınız oldugunda OTOBÜSLER Çalışmaz kar yagar yol açılmaz adm yemekte her şeyi acısını biz çektikten sonra ben geldim ne yapayım faydan olmadıktan sonra
  • Öğretmen 21.08.2022 13:17
    Adamlar Allah'a inanmıyor sen ne anlatıyorsun
  • Osm 21.08.2022 12:50
    Sishanede alibeykoy tranvay ini 400,500 metre uzatmaya kalktılar geçen yıl ağustosta başladı ortalıkta henüz bitmiş bir şey yok biteceğine yok muhtemelen ince bir hesapla 2100 yılda bitirme ihtimalleri çok yüksek 10 metroyu.
  • millet 21.08.2022 12:35
    emin önünü su basıyordu üsküdar denizle birleşiyordu sayın göksü ama adam bunları görmüyor yalanla güneş kapanmıyor haziranda geliyor
  • yaz 21.08.2022 12:24
    gerici chp talan terör kaos partisi. Chplilere chp babalarından miras kaldı sanki. Devletle milletle en ufak bir manevi bağları yok.
Daha fazla yorum görüntüle