Silivri'de polise saldıran zanlının vurulma anı kameraya yansıdı.

Silivri Kaymakamlığı girişinde polise bıçakla saldıran şahıs, vurularak etkisi hale getirilmiş, yaralı şahıs hastaneye kaldırılmıştı. Şahsın vurulma anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde etkisiz hale getirilen şahıs yerden kalkarak polise saldırmaya çalışıyor. Polis ekipleri ise şahsı yerde kalması konusunda uyarıyor. Zanlı polise saldırmaya çalışırken bacağından vurularak etkisiz hale getiriliyor.

Yorumlar 70 Yorum Var
  • Mehmet Aybek 24.08.2022 19:18
    Valla az bile. Bu kadar serbestlik fazla geldi millete azdilar.
  • Fahri 24.08.2022 18:43
    Kafasına sıkan devletin polisine kim karşı geliyorsa sıkın kafasına
  • Misafir-x 24.08.2022 18:22
    Şimdi bir de devletimiz bu eşkiyanın tedavisini üstlenecek. bırakın kan kaybından, kurşun zehirlenmesinden ölsün. Son zamanlarda bıçak taşımak, silah taşımak moda oldu. En ufak bir tartışmada ya silah ateşleniyor ya bıçak çekiliyor. Daha iki gün önce evlerinin önünde gürültü yapıp kuduran gençleri uyaran vatandaşa o gençlerden 17 yaşında olanı vatandaşı silah çekip kafasından vurdu öldürdü. Bu kadar basit mi bıçak, silah taşımak ? silah taşıyana ver 10-15 yıl hapis bıçak taşıyana 5-8 yıl hapis bakalım taşıyacaklar mı ? Polisimizin bekçimizin, askerimizin, vatandaşlarımızın canı bu kadar ucuz mu ?
  • Emekli İsmail 24.08.2022 15:38
    Polis haklı görevini yapmak zorunda Türkiye Cumhuriyeti Büyük bir devlet dua etsin kafasınına sikmadilar
  • eşit adalet 24.08.2022 14:33
    Polisi çok hırpalıyorlar hakaretin her türlüsünü polise yapıyorlar.gereğinden fazla korunan sağlıkçıların korunduğu kanunların yarısı kadarda polisi korursa onada eyivALLAH.her türlü yük polisin omuzlarında gider suçluyu arar bulur getirir adaleti dağıtanlara teslim eder .polisin getirdiği o kişiler de arka kapıdan salıverilir
Daha fazla yorum görüntüle