İstanbul'da sayıları artan hafriyat kamyonları trafikte tehlike saçıyor. Sürücüler kamyonların aşırı hız yapmasından şikayet ederken, Şile yolunda hafriyat kamyonlarının tüm şeritleri kapatarak ilerlemesi dikkat çekti.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü öğlen saatlerinde Şile otoyolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle Şile’ye gitmek isteyen bir sürücü, 3 şeritli otoyolu hafriyat kamyonlarının kapattığını gördü. Akan trafikte kamyonları geçip ilerlemek isteyen sürücü hafriyat yüklü kamyonların hem sol şeridi hem de sağ şeridi kapatmasından dolayı geçemedi. Durumu cep telefonu ile videoya alan sürücü, hafriyat kamyonlarının tüm şeritleri kapatarak trafiğin yavaşlamasına ve kamyonların kazalara neden olmasına tepki gösterdi.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Serhat 27.08.2022 17:43
    Fikirtepe hafriyat çalışmasına Türkiye’nin heryerinden araba gelmiştir İBB bütün gelen araçlara sırf para almak için hepsine hafriyat taşıma belgesi vermiştir adamlar bildiyiniz roket hiç kural tanımıyorlar
  • misafir 27.08.2022 15:11
    40 ton yükle rampa neden kalsın, hız kesince rampada kalıyorsan bırak at o kamyonu, dur demedik. Sen 5 dakika bekleme 40 la giden aracı 50 ile sollayım diye arkandaki araba mı beklesin? Sebep? Tırcı yapması gerekenin bu olduğunu sandığı sürece bunlar böyle devam eder. Şu raylı sistem taşımacılığı yaygınlaşsa da şu kamyoncu rajonlarını dinlemek zorunda kalmasak.
  • misafir 27.08.2022 15:08
    Biz denetleyelim bari siz zahmet etmeyin.
  • CEMAL ATA 27.08.2022 15:06
    Denetim olmassa cezalar caydirici olmassa olacagi bu
  • misafir 27.08.2022 14:07
    Çevre illerden çok sayıda harfiyat kamyonu geldi ve kural tanımıyorlar. Kamuoyunun haberi yokken harfiyatçılar eylem yaptı yabancı araçlar gitsin diye ama ibb'ye para aktığı için göz yumdu. Şimdi yine bu tür haberler çıkmaya başladı
Daha fazla yorum görüntüle