CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, öldürülen PKK'lı terörist ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yapmış ve üzüntüsünü dile getirmişti. CHP tarafından fonlnan Halk TV'de de benzer bir skandala imza atıldı. Program sunucusu Şirin Payzın, bahse konu terörist için 'rahmet' diledi.

Birkaç yıl önce kaybolduğu öne sürülen PKK'lı terörist Hakan Arslan'ın iskeleti, Diyarbakır'daki kazılar sırasında bulunmuş ve ailesine teslim edilmişti.

CHP'Lİ TANRIKULU'NDAN PKK'LI TERÖRİST İÇİN PAYLAŞIM

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'ye her fırsatta açıkça destek veren CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır'da iskeleti bulunan PKK'lı terörist üzerinden üzüntüsünü dile getirmiş, teröristin cenazesinin ailesine teslim edildiği anları paylaşan CHP vekili, "Aah ahh" ifadelerini kullanmıştı.

HALK TV'DE SKANDAL: TERÖRİSTE RAHMET DİLEDİLER

CHP'nin yayın organı Halk TV'de de benzer bir skandala imza atıldı. Program sunucusu Şirin Payzın, öldürülen PKK'lı terörist için üzüldü,
ailesine başsağlığı diledi.

HALK TV'DE SKANDAL: ŞİRİN PAYZIN PKK'LI TERÖRİSTE RAHMET DİLEDİ / VİDEO

Payzın açıklamasında devleti suçlayarak, "Diyarbakır Sur'da 2 aralık 2015'de büyük çatışmalar yaşanmıştı. Hendek olayları başlamıştı. Sivillerden de canını kaybeden çok sayıda kişi olmuştu. Orada hayatını kaybeden Hakan Aslan, 28 yaşındaymış o zaman. Böylesine acı bir durum yaşadık. Oğlunuzun kemiklerini kucağınıza veren bir devlet var. Bir tabutu bile çok gören. Bir kez daha Allah'tan rahmet dileyelim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 588 Yorum Var
  • abdulbaki 03.09.2022 14:28
    bu kadın alçağın tekidir. oğlunuzun kemiklerine bir tabutu çok gören devlet var diyen. o çocuk dediği hain, devlete silah sıkan, devleti yıkmak ve ülkeyi bölmek için askere kurşun sıkarken geberen bir it. devlet kendisine silah sıkanın kemiklerini dahi bu topraklara gömmemeli. Bu kadın ve bunun gibiler ise mahkemede, şehidlerimize ve devlete hakaret ve düşmanlıktan yargılanmalıdır. Yazıkki anası kırımlı imiş. yazık.
  • Koç 03.09.2022 08:02
    RTÜK ne iş yapar neden bu kanala kapatma cezası vermez.
  • Türkiye 03.09.2022 05:28
    Bu ülkede vatana ihanet etmenin gerçek manada cezası olsa terörü teröristi öven konusmaları hiç kimse yapamaz ülkenin adalet sistemi gereğini yapar ama maalesef savcı hakim bile teröristi öven güzelleme düzen birine neden soruşturma başlatıp hesap sormaz veya soramaz o da en büyük soru işareti
  • Çankırı lı 02.09.2022 18:17
    Bu halk tv denen terör destekçisi kanal niçin kapatılmıyor ki. Bu spiker bozuntusu terör sözcülerine niçin göz yumuluyor ki.
  • ERTUGRUL 58 02.09.2022 18:05
    Ya bunlarin pkk dan hic bi farki yok Türkiyede terrör propagandasi yapiyorlar zaten oylarini pkk ya verdiler terröristleri meclise tasidilar,üstelik sorsan hepsi de Atatürkcü bunlar.
Daha fazla yorum görüntüle