Batı'nın 1 milyon 200 bin TL ile fonladığı fondaş medya Medyascope’un sahibi Galatasaray Lisesi mezunu gazeteci Ruşen Çakır kendisi ve ailesi için Schengen başvurusunun reddedilmesine sitem etti.

Schengen’e başvuran vatandaşlardan onlarca evrak isteyen, haftalarca bekleten ve nihayetinde de pek çoğuna ‘ret’ cevabı veren AB Ruşen Çakır'ı da üzdü.

"BAŞVURU ELİMDE KALDI"

YouTube'daki yayınında vize sorununa değinen Çakır "Normal Schengen vizelerinde de sorunlar çıkmaya başladı. Bugün itibariyle bakıldığı zaman insanlar paralarını yatırıyorlar ve hiç gerekçesiz şekilde vizeleri reddediliyor. Bunlardan birisi de benim. Ben, eşim ve oğlum için Fransa üzerinden yaptığım başvuru elimde kaldı." dedi.

BAŞKONSOLOSLUKTAN AÇIKLAMA: BAŞVURU REDDİ OLMADI

Fransa’nın İstanbul Başkonsolosluğu,  Fransa vizesi başvurusunda “red” aldığını belirten Ruşen Çakır’ın
herhangi bir başvuru reddi durumunun olmadığını, Çakır’ın dilerse vize başvurusunda bulunabileceğini açıkladı.

Yorumlar 54 Yorum Var
  • Fondassavar 06.09.2022 23:34
    Fondan aldığın parayı Avrupada ezemedin garibim. Neyse seninle aynı OKSIJENI tüketmeye mecburuz. Tarih sizi uygun bir çöplüğe atacaktır
  • VATAN67 06.09.2022 22:55
    Batı işte budur, coğrafyamızdan vatanını, milletini, bayrağını, mukaddesatını, örf ve adeteni satabilecek hainleri devşirir, kullandıktan sonra pas pas bezi gibi atar gider. Kendini satmış alçaklarda kendini bi halt zanneder. Batının yaptığı tek şey bu, kullandıktan sonra sen onun için zaten bi hiçsin. Sen hala anlamadınmı?
  • Aslı 06.09.2022 22:29
    Başımıza kaldı tüh
  • Vatansever 06.09.2022 21:36
    Sanada geçmiş olsun diyeceğim ama senin gibileri anlamaz en iyisi ağa babanin önünde diz çok ağam ben ne dedinizse daha fazlasini yaptim etme gitme bunu bana yapma diye yalvar ama nafile galiba seni buruşturup çöp tenekesine attila
  • Esas 06.09.2022 21:35
    Tanıyamamışlardır şimdi duyurduğun için bak konsolosluk cevap vermiş hadi koş git al vizeni
Daha fazla yorum görüntüle