İstanbul Zeytinburnu’nda ağızlık takılmadan gezdirilen pitbull cinsi köpek, ağaç dibinde uyuyan bir kediyi parçalayarak öldürdü. Yaşanan pitbull dehşeti bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi Semiha Şakir Caddesi’nde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre kaldırımda yürüyen iki kişi, pitbull cinsi bir köpeği ağızlık takmadan gezdiriyordu. Tasmaya takılı olan köpek, bir anda sahibinin elinden fırlayarak ağaç dibinde uyuyan kediyi ağzına alarak sallamaya başladı. Köpeğin sahipleri kediyi kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Yaklaşık 15 dakika boyunca köpeğin ağzında kalan kedi orada can verdi. Kedinin tüm bakımını üstlenen cadde esnafı Saliha Biber, kedinin ölümünden dolayı büyük bir üzüntü yaşadı. Köpeğe ağızlık takmadan gezdiren kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Pitbull dehşeti kamerada
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, iki kişi tarafından gezdirilen pitbull cinsi köpek, ağaç dibinde uyuyan kediye saldırıyor. Saldırgan köpek ağzına aldığı kediyi sallamaya başlarken sahipleri olaya müdahale etmeye çalışıyor.

 

Yorumlar 45 Yorum Var
  • yunus çorbacıoğlu 09.09.2022 10:24
    neden yasaklanmıyor bu hayvanı beslemek yazık değilmi
  • Efsane Paşabahçe 09.09.2022 10:21
    herkez şikayetçi sürekli bi olay yasa çıktı ama malesef uygulanamıyor bununla yaşayacagız 3 5 kendını bılmezın keyfı ne ısterse o olacak
  • A.LAN 09.09.2022 09:06
    ya yoldan geçen birini dişleseydi. kesin o da ölürdü. pitbul köpek besleyenlere 10-15 yıl arasında hapis cezası verilsin. başka türlü daha çokk ölümler görürüz.
  • Bilal 09.09.2022 08:56
    BU sorumsuzlara ağır cezalar verilmeli
  • abdullah 23 09.09.2022 08:44
    suçlu tamamen idareciler 1 değil 2 değil bu nekadar pitbul saldırısı oldu idareciler uyuyorlar uyumaya devam edin, selanız verildiğinde uyanacaksın.ya göreve talip olmayın yada gereğini yapın,sorumluluk almak kolay değil.bunların hesabı ahirete kalıyor haberiniz olsun.
Daha fazla yorum görüntüle