Sancaktepe'de eşini taciz ettiğini iddia ettiği kişiyi minibüsle ezmeye çalıştı . Sefa Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde 6 Eylül Salı günü saat 15.00 sıralarında, Funda Y. kendisini daha önce taciz ettiğini iddia ettiği Nevzat A. ile sokakta karşılaştı.Eşi Ömürcan Y.'yi arayarak durumu anlatan kadın, konumu iletti. Bir minibüsle adrese gelen öfkeli eş, tacizci olduğu ileri sürülen Nevzat A.'ya çarparak metrelerce sürükledi.Yaşanan olay sonrası taciz şüphelisi Nevzat A. ağır yaralandı. Kadının akrabaları olduğu öğrenilen bir grup da yaralıya sopalarla saldırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Sağlık ekipleri ağır yaralı olduğu öğrenilen Nevzat A.'yı hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri taciz edildiği iddia edilen kadının kocası Ömürcan Y.'yi gözaltına alındı. Ömürcan Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşanan olay çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Yorumlar 106 Yorum Var
  • Edep ve Hayâ 11.09.2022 07:26
    Namus düşmanı sapıklara ibret olsun.
  • dogrucu 10.09.2022 21:28
    asiri agir bir ceza vermis koca. sozlu tacizin cezasi oldurmek midir? boyle carptigina gore oldurme amaci vardi muhtemelen. simdi cezasini ceker hapishanede. ezecegine dovseydi daha iyi olurdu. akrabalari da yardim ederdi. o sapik da akillanirdi.
  • DELIKADIR 10.09.2022 19:40
    Bunlar nasil yorumlar la kadin napsin . Sizin başınaza gelsin de bakalim siz böyle yorum yazanlar napcaniz. Millet kalmis resmen
  • Ahmet Kır 09.09.2022 23:03
    Aklıma "ŞEKER" geldi! Bİ KERE YOL AÇILDI! Hayırlı olsun diyeceğim ama, uygun düşmez... "Wah zavallı ülkem waaah!
  • Zafer 09.09.2022 22:30
    Adam nasıl ölmemiş hayret!
Daha fazla yorum görüntüle