Gaziosmanpaşa’da müşteri kılığında bir kuyumcuya giren kadın soyguncu, koluna ve boynuna taktığı 600 bin lira değerindeki altınları çaldı. Çantasından para yerine silah çıkartan kadın kaçtıktan kısa süre sonra yakalanırken, soygun anı kameraya yansıdı.

Olay, 8 Eylül 2022 tarihinde saat 13.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’ndeki bir kuyumcuda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kadın soyguncu önce müşteri olarak kuyumcuya girdi. Daha sonra 600 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını koluna ve boynuna taktı. Çantasından para çıkaracak gibi yapan kadın, para yerine silah çekerek kuyumcuya doğrulttu ve olay yerinden hızlıca uzaklaştı. O anlar saniye saniye güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Kuyumcu sahibi Ö.Ö. (27) konuyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne ihbarda bulundu. Bunun üzerine ekipler olayla ilgili inceleme başlattı ve güvenlik kameralarını izledi. Kimlik bilgileri tespit edilen 26 yaşındaki A.Ö. isimli kadın, olayda kullandığı silah ve çalınan ziynet eşyaları ile birlikte ekipler tarafından yakalandı. A.Ö., hakkında sevk edildiği adli makamlarda adli kontrol şartları uygulanarak serbest bırakıldı.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Fahri Demirel 10.09.2022 21:42
    Soyguncunun tutuklanması gerekirken, serbest bırakılması çok tuhaf. Emniyet güçleri onlarca veya yüzlerce kamerayı inceleyerek (Saatlerce mesai yaparak) şüphelinin yakalanmasını sağlıyor, hâkim bey veya hakime hanım oturduğu yerden serbest bırakıyor. Bu nasıl bir adalet.
  • Çuvaldız 10.09.2022 17:31
    Kadın olduğu için, kuyumcuyu öldürse bile emin olun ceza almazdı. Örnekleri çok, isteyen araştırsın.
  • Butik 10.09.2022 15:29
    Hırsız kadın tecrübe kazanmış oldu.Serbest de bırakılmış.Bundan sonra daha başarılı(!) soygunlara imza atar..Nasılsa hapise girmek diye korkulacak bir durum yok ülkemiz de .
  • ceromi 10.09.2022 14:47
    haberlere konu olduğu için tekrar yakalanır memlekette savcı dayın olacağına medyada tanıdığın olsun yeterli yoksa önüne gelen sokakta
  • SERKAN 10.09.2022 13:19
    Ya bu nasıl bir adalet anlamadım.Silahla gasp yapıyor ve serbest bırakılıyor ondan sonra suç oranları arttı diyoruz.Bu işi yapnları daha fazla cesaretlendiriyorlar haksızmıyım?
Daha fazla yorum görüntüle