Eminönü yeraltı çarşısında aynı dükkana talip olan iki esnaf arasında çıkan silahlı çatışmada 7 kişi yaralandı. Konuyla alakalı yakalanan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Vatandaşların canını zor kurtardığı çatışma anları güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, 8 Eylül’de Eminönü Yeraltı Çarşısı’nda saat 01.20 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yeraltı çarşısında satılık olan bir dükkana iki esnaf talip oldu. Tacettin G. isimli esnaf, satılık olan dükkanı alınca bir diğer esnaf Mehmet T. ile aralarında tartışma yaşandı. Tartışma, bir süre sonra husumete dönüştü.

Çatışma anları kamerada
Yaşanan silahlı çatışma işyerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin yeraltı çarşısına girdiği daha sonra iki grubun birbirine ateş açtığı görülüyor. Açılan ateş sonucu yaralanan kişinin yerde sopayla dövüldüğü görülüyor. Daha sonra şüpheliler hızla olay yerinden uzaklaşıyor.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • rıfkı 13.09.2022 18:23
    ülkeye bak. kimse çıkıp afganistana laf etmesin inanın burdan daha huzur vardır orda ne hale geldi bu tıplum kendi kuralına göre hareket eder oldu
  • deniz 13.09.2022 16:26
    Bunlar belliki çete kim dur diyecek bunlara????
  • MİSAFİR 13.09.2022 16:16
    yeraltı çarşısı dedikleri o iğrenç yer kapatılmalıda. böyle bir yer toplum sağlığına zarar verir.
  • Hakan Günver 13.09.2022 14:03
    Öfke kontrolü olmayan herkesin toplumdan dışlanması lazım
  • osmanlı 13.09.2022 13:44
    davut bey bunların devlette de adamları var.pkk lılar polis eskortu ile geziyor.hdpliler ortada.doğuda zerre vergi vermedikleri gibi istanbulda kritik her yeri böyle ele geçirdiler.Maalesef siyasetçilerde çanak tuttu.Düne kadar sedat peker gibi tipleri hapishaneden resmi konvoyla çıkarttık.MHP yırtınıyor çakıcı da çıksın diye...
Daha fazla yorum görüntüle