Kağıthane'de, cadde üzerinde ilerleyen otomobil içerisinde bulunan bir kadın, sürücü koltuğunda bulunan erkek tarafından darp edildi. Şiddet anı ise başka bir aracın araç içi kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde Kağıthane Çağlayan'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde ilerleyen otomobil içerisinde bulunan bir kadın, sürücü koltuğunda bulunan erkek tarafından darp edildi. Şiddet anı ise öndeki aracın araç içi kamerasına yansıdı. Araç içi kameraya yansıyan görüntülerde, erkek sürücü yanında bulunan kadını yumruk atarak darp ettiği ve kafasına vurduğu görülüyor.

Görmezden gelmedi, polise bildirdi
Şiddet anını araç içi kamerasıyla çeken vatandaş, durumu görmezden gelmeyerek cadde üzerinde bulunan Çağlayan Polis Merkezi Amirliğine giderek olayı bildirdi.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Yazıklar olsun 14.09.2022 17:18
    Arkadaşlar yeter artık aynısı benim eşimde de var. Susmak bilmiyor, sus diyorum sürekli konuşuyor, evin erkeği onlar oldu artık. Hep kadın haklı hep kadın haklı derken kadınlarımızı yoldan çıkardınız. Allahınızdan bulunuz. Boşasan çoluk çocuk ortada kalacak, sus diyorsun susmuyor. Allah ahirette hepinize hesap soracak.
  • Orhan 14.09.2022 16:32
    Görüntüyü çeken ne büyük bi başarıya imza atmış. Sayesinde artık kadının hayatı güllük gülistanlık olacak.
  • Denizci 14.09.2022 16:24
    Neden, neden hep kadın haklı. Kimse sorgulamıyor arkadaş...Görüntü hoş değil ama......
  • vATANDAŞ 14.09.2022 15:15
    tamam kadına vurmak yanlış,ama hakketende kamerada görüldüğü üzere vır vır ederek adamı çok bunaltmış.kadın vır vırı hakkaten adamı çıldırtıyor:)
  • Mahallenin Delisi 14.09.2022 14:38
    Şiddete karşıyım ama kadınlar lütfen şu çenenizi biraz yavaş kullanın yetişemiyoz biz konuşamıyoz siz kadar çıldırtıyorsunuz. Cinnet geçirse nolcak yazık değilmi
Daha fazla yorum görüntüle