Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde yolda yürüyen genç kız bir grup sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Çevredekilerin yardımıyla köpeklerden kurtulan genç kızın yaşadığı korku güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay 19 Eylül Pazartesi günü sabah erken saatlerde Yeniköy Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan işyerine gitmek için yürüyen genç kızın çevresini bir anda sokak köpekleri sardı. Genç kız kaçmaya çalıştıkça peşinden gelen köpekleri, bir başka kadın kovaladı. Kadının, çöplerden topladığı yiyeceklerle köpekleri beslediği öne sürülen bir vatandaş olduğu öğrenildi. Kadının da yardımıyla köpeklerin saldırısından kurtulan genç kız olay yerine gelen bir arkadaşı tarafından otomobille alınarak işyerine götürüldü. Genç kızın yaşadığı korku ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yorumlar 50 Yorum Var
  • Mehmet Biricik 20.09.2022 23:20
    Köpeklerin saltanatına ne zaman son verilecek. İnsanlarımızı, köpeklerin tasallut ve vahşetinden kurtarmak için yetkili merciler ne zaman harekete geçecekler. Köpekler tarafından insanların parçalanmalarını daha ne kadar seyredeceğiz; seyirci kalacağız. Sorumlu ve yetkili tüm kurumları gerekli tedbirleri âcilen almaları hususunda sorumluluğa, duyarlılığa davet ediyoruz.
  • Ali 20.09.2022 22:28
    Başıma böyle bir olay gelse (inşallah gelmez) belediyeyi mahkemeye veririm. Bu işin sorumlusu onlar.
  • Emeklidur 20.09.2022 22:09
    Bu köpoğulları son zamanlarda neden bu kadar çoğaldı ve azmağa başladılar.
  • Selim 20.09.2022 21:57
    Çakın kurşunu gitsin.Sevaptır daa.İnsanın hiçmi Kıymeti kalmadı
  • Xmen 20.09.2022 20:45
    İnsan köpek öldürse cezası var köpek insan öldürse cezası yok nasıl bir zamanda yaşıyoruz
Daha fazla yorum görüntüle