Sakarya'da halı sahada kalp krizi geçiren 29 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gencin kalp krizi geçirdiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Adapazarı'nda bulunan halı sahada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serdivan’da yaşayan 29 yaşındaki İlhan İltaş, arkadaşlarıyla Adapazarı ilçesinde bulunan bir halı sahada top oynarken fenalaşarak yere yığıldı. İltaş’ı gören arkadaşları yardımına koşarken, durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. İlhan İltaş, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kalp krizi sebebiyle tedavi altına alınan İltaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 29 yaşında hayatını kaybeden İlhan İltaş’ın cenazesi, memleketi Bitlis’e gönderildi.

Öte yandan, İltaş'ın kalp krizi geçirdiği anlar ve arkadaşlarının yardım etme çabası halı sahanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, İltaş’ın kalp krizi geçirerek yere yığılması, arkadaşlarının yardım etme çabası ve maçı izleyen vatandaşların sahaya girerek dışarı çıkartılması yer alıyor.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • antikor 03.10.2022 13:55
    hali sahada oynanan futbol kücük alanda gerceklestigi icin devamli yüksek tempoda oynanmasi gerekiyor.. cünkü karsi taraf bir hamle yaptiginda hemen kalenin önünde gerceklesebildigi icin savunmada dolayisiyla hizli atakla karsilik vermek zorunda.. bu durum böylece devam ediyor tüm müsabaka zamaninda.. dolayisiyla hali sahi sportif durumu iyi olanlar icin gecerlidir.. sportif aktif sartlari yerine getiremeyen oynamamalidir.. müsbakadan önce en az iki bucuk saat hicbirsey yenmemesi gerekir.. zira bu hizli tempoda midedeki gida tüm vücudu yorar.. dolayisiyla kalpte devamli baski altindadir..
  • KML 03.10.2022 13:42
    Arkadaşlar gün bitmiş bir dakika sonrasına garantimiz yok genç olunca daha üzücü oluyor . Allah rahmetiyle muamele eylesin
  • MERVE 03.10.2022 13:38
    Şu morlununda hiç birşey umrunda değil, adam dinlenmek için bile oturur vaziyete bile gelse, gene insan bi bakar
  • antikor 03.10.2022 12:04
    insanlar gece yatmadan önce ve sabah uyaninca hemen ac karnina bir kasik zeytin yagi alsinlar.. yatarken magnezyum hapi takvisi yapsinlar suyla birlikte.. kalp krizi engellenir..
  • SERland 03.10.2022 11:39
    Fotbol, spor yapmak isteyipte başka alanlarda ekip oluşturulamadığı için yapılan bir spordur. Baketbol, voleybol, treeking, teniz vb. yapalı deyince 3-5 kşiyi bulamazken , fotbol deyince 14-16 kişi ve oynayacak yer hemen buunuyor.
Daha fazla yorum görüntüle