Aydın'da yaşanan olayda kendisini kurtarmaya gelen sağlık ekiplerine saldıran aşırı alkollü şahsa mahalle sakinleri tarafından meydan dayağı atıldı. 

Kuşadası'nda aşırı derecede alkollü olduğu ileri sürülen bir kişi kendisine müdahaleye gelen sağlık ekibine saldırdı. Yakınlarda bir otele sığınan ekipler, polisi beklemeye başladı. Güvenlik güçleri gelmeden ayılan sarhoş kişi, kendisi için gelen ambulansa önce taşla saldırdı. Daha sonra ambulansın kapısını açıp camlarını kırmaya başlayan şahsa, çevredeki vatandaşlar meydan dayağı attı.

SAĞLIK EKİPLERİ SÖZLÜ HAKARET VE FİZİKSEL SALDIRIYA UĞRADI

Kıbrıs Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, yerde hareketsiz yatan bir vatandaş ihbarına giden sağlık ekipleri, gerekli kontrolleri yaptığı esnada, alkollü olduğu ileri sürülen vatandaş tarafından bir anda sözlü hakaret ve fiziki saldırıya uğradı.

AMBULANSA DEFALARCA TAŞ FIRLATTI

Yakınlarda bir otele sığınan sağlık ekipleri polis ekiplerine haber verdi. Kolluk kuvveti gelmeden bir anda ayaklanan vatandaş, kendisi için gelen ambulansa zarar vermeye başladı. Ambulansın çeşitli yerlerine defalarca taş atan alkollü şahıs, sağlık arabasına ciddi hasar verdi.

ÇEVREDEKİLERE DE KÜFÜR EDİNCE MEYDAN DAYAĞI YEDİ

Hızını alamayan saldırgan ambulansın kapısını açarak kırmaya başladı. Sağlık arabasının camlarının kırıldığı esnada çevre sakinleri daha fazla dayanamayarak tepki göstermeye başladı. Çevre sakinlerine küfürle karşılık veren alkollü şahsa, birkaç vatandaş tarafından meydan dayağı atıldı. Polisin gelmesinin ardından son bulan olayda alkollü şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • oguz 05.10.2022 15:12
    elleri dert gömesin
  • Ademoğlu 05.10.2022 15:06
    pruvskasyon çünkü laikliği bilmeyen cahiller Atatürk'ün annesi eşi örtülüdür
  • adsız 05.10.2022 14:52
    O ambulansın şoförü yok mu.. Ayrıca elinize sağlık ...
  • Kerimoğlu 05.10.2022 14:52
    Elleriniz dert görmesin.
  • Ö¹k⁴k⁵e³ş 05.10.2022 14:49
    Biraz daha dövseydiniz bu ayyasi keske. Iyi yapmisiniz, ellerinize saglik.
Daha fazla yorum görüntüle