Zonguldak'ın Alaplı ilçesindeki bir köye gelen aç kalan tilkiler bir kümese dadandı. Tilkilerden biri gözcülük yaparken, diğeri de ağzındaki kazla kaçmaya çalıştığı görüntüler evdeki kameraya yansıdı.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde  aç kalan tilki çay boyunda bulunan bir eve kadar indi. Alaplı Çamlıbel köyü altında bulunan çay boyu mevkiinde görülen tilki görenleri şaşırttı. Köy muhtarı Mithat Mandacı'nın evinin yakınına gelen iki tilkiden biri kaz çalarken öbürünün adeta gözcülük yapması güvenlik kameralarına yansıdı.

KAMERA KAYITLARINI İZLEYİNCE ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Tilki kazı çalıp götürürken hayvanların sahibi Mithat Mandacı sabah uyandığında kazlardan birinin eksik olduğunu fark etti. Kurduğugüvenlik kamerasından o anları izleyen ev sahibi, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Osmanlı 11.10.2022 06:23
    Ne diyeyim zekalarına hayran kaldım MAŞALLAH.
  • dnmz 10.10.2022 23:52
    Tilkiler bu taktiği, hangi üniversitede okumuşlar?
  • zafer gülten 10.10.2022 21:15
    insanoğlu hergün yeni birşey öğrenip kendini geliştiriyor,ve hayvanlarda onlar gibi her gün yeni bir tecrübe kazanıyor,eskiden tek başlarına hareket eder girdikleri kümeste hayvanları boğar,birini alırlardı. şimdi usta bir hırsız gibi ikili geziyorlar,biri gözcü,biri aşırıcı,zamana onlarda uymuş,