CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 9 Ekim-13 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceği ABD ziyareti CHP taraftarı medyayı karıştırdı. Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine davet ettiği gazeteciler arasında CHP tarafından fonlandığı ve Ekrem İmamoğlu ile yakın olduğu iddia edilen TELE 1'den kimsenin olmaması dikkat çekti.

TELE 1 canlı yayınında davetli olmadığı ABD gezisini yorumlayan TELE 1 Washington Temsilcisi Yılmaz Polat, CHP'nin bu tavrını eleştirirken, Kılıçdaroğlu'nun hiçbir siyasiden randevu alamadığını da ifşa etti.

'SANDERS BİLE GÖRÜŞMEDİ'

Gezinin teknolojiye yönelik olduğunu, ancak işin perde arkasının öyle olmadığını ifade eden Polat, Kılıçdaroğlu'nun birtakım isimlerden randevu talep ettiğini, ancak reddedildiğini iddia etti. Kılıçdaroğlu'nu reddeden isimlerden birinin Demokrat Partili Bernie Sanders olduğunu ifade eden Polat, son dönemde popülerliğini yitirmiş bir isim olan Sanders'ın bile Kılıçdaroğlu ile görüşmediğine dikkat çekti.

Yorumlar 82 Yorum Var
  • Oğuz Türk 12.10.2022 23:57
    Dediği gibi fetö haricinde kimseyle görüşemeyecek
  • İklil nur toprak 12.10.2022 22:34
    Avrupa ülkelerinden başka ülkelere giden vekiller ,veya bürakratlar ,hiç duydunuz,mu ülkelerindeki iktidarı kötülediğini,ülkeleri için yapılan yapıları kötülediklerini,yapılmaması için engeller çıkarttıklarını,ülkelerinin askerlerini öldürenlerle sarmaş dolaş olduklarını,iktidara gelebilmek için halkın ekmeğiyle oynadıklarını bu böyle sürer gider.Adamlar görüşmemiş tabi görüşmezler kendi ülkesine halkına hainlik düşünen insandan ne hayır gelir.Fakat bir Türk vatandaşı olarak Kk luna yapılan saygısızlığı kabul etmiyorum.Deaşı suruyeye girebilmek için bu milletin başına bela eden obama,ve diğer kişiyide kınıyorum.
  • Mustafa 12.10.2022 22:31
    Adam çapsız değil amerika yagitmek ,uzayada çıksa sonuç yine aynı " sizin demokrasinizden,özgürlüğünüzden adaletinizden" bize bir pay verin,demeye mi gitti.En azından medeniyet görmüştür,yalansız bir dünya düşlemişmidi,bilinmez.
  • Haberler 12.10.2022 22:31
    Ajan bu ajan
  • Vatandaş Kenan 12.10.2022 21:25
    İşte iktidara gelirlerse tablo bu.. randevu bile alamadığı , görüşmelere kuyruğunu kıstırarak katılacağı, katıldığı görüşmelerde direktifler alacağı vsvs uzaarr giderrr. BUNDAN DA BİR CACIK OLMAZ..
Daha fazla yorum görüntüle