Bartın'ın Amasra ilçesinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü’nde, yeraltında patlama meydana geldi. 2 vatandaşımız hayatını kaybederken 20 kişinin de yaralı olduğu belirtildi.

MADENCİ ARKADAŞLARINI BIRAKMAK İSTEMEDİ

Bartın'da meydana gelen patlama sonrası arkadaşları maden altında kalan madenci olay yerinden ayrılmak istemedi.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Janssen 16.10.2022 09:17
    bu cihazlarin hic mi kontrolu yok ve 2 ci 3 cu backup u yani bir cihaz algilamadi 2 ci 3 cu devreye girmesi lazimdi ama bura tr birinin eline bir sigara paketi ver isini gor insan bukadar ucuz
  • Divane 15.10.2022 13:34
    Soma faciasindan sonra gerekli yasal prosedürler çıkarıldı. Peki ya pratik ve kontrol mekanizması işliyormu hic zannetmiyorum. Her işimizde olduğu gibi. Trafikte kemer yasal zorunluluk kaç sürücü uyar. Cep telefonu yasak kaç kişi uyar.. Vs..
  • Zafer 15.10.2022 13:19
    Kaçış yaşam kobteynırı diye zırvalayan misafire, Yahu kimse gazın farkına varmamış, saniyeler içinde patlamış kim nereye hangi kobteynırı kaçacak. Bilip bilmeden konuşmayın. O dediğin gaz farkedilince yapılacak kurtarma işlemi için gerekli. Büyük ihtimalle sensör arızası var, kaçağı nasıl farketmediler onun da araştırılması lazım.
  • Çiçek 15.10.2022 08:56
    Allah sabır versin ölmüş olan işçilerin ailesine şükür güçlü bir devletimiz var yaralarımızı bir olarak destek olarak sararız inşallah bu patlamaya sebep olan gaz yada her neyse onun Müdahele si yapılsın BU DURUMDAN KENDİNE ÇIKAR SAGLAM AK İSTEYEN Muhalefete dur diyorum sizin bu halkın sırtından siyaset kazanç için yalan Üstüne YALAN yapmacık sahte SÖZLERİNİZE İHTİYACIMIZ YOOOOK
  • Madenci... 15.10.2022 03:20
    Seni yaratan Allah'a kurban...
Daha fazla yorum görüntüle