Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın'ın Epçiler köyünde cenaze törenine katıldığı 25 yaşındaki maden işçisi Berkay Kesim'in mezarı başında Kur'an-ı Kerim okudu.

TTK'ya ait Amasra maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 25 yaşındaki Berkay Kesim'in cenazesi, Epçiler köyünde toprağa verildi. Kılınan cenaze namazı sonrası naaşı köy mezarlığına getirilen Kesim için dualar edildi. Cenazenin defnedilmesi sonrasında Kur'an-ı Kerim okundu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da şehit madencinin başında bir müddet Kur'an-ı Kerim okudu.

Yapılan duaların ardından aileye taziyede bulunan Bozdağ, daha sonra patlamada hayatını kaybeden Ali Doğru'nun (30) Fırıncılar köyündeki ailesini ziyaret etti.

Burada aileyle görüşen Bakan Bozdağ, başsağlığı diledikten sonra Ankara'ya hareket etti.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • izzet 19.10.2022 08:49
    sen neyi anlatıyorsun birader? bu ulkede kuranlar toplatıldı... başı kapalı anneler evlatlarının asker yemin törenine bile alınmadı! imamhatip mezunu olanların öss puanları düşürülüyordu. Devletin hiç bir kademesinde bırakın kuran okumayı laiklik'e aykırı denildiği için Allah bile dedirttirmezlerdi. Bu günlerin kıymetini bilin. Ey türk milleti uyan... Sahip çık bu yönetime. gelmez bu şans birdaha eline... Allahım devletimizi korusun...
  • Ümmet 19.10.2022 04:59
    Orda 3 tane hocamız varken biraz abes olmuş. Lütfen birilerine olan muhabbetimiz yanlış olan bir olayda bizi doğruyu görme ve dillendirmede engel olmasın
  • Uveys 18.10.2022 23:00
    Allahım bize bu günleri gösterdiğin için sana sonsuz hamdu sena olsun. Sayın bakanım bu konudaki dik duruşunuz sizin ne kadar imanlı olduğunuzun kanıtıdır. Verdiğiniz cevap ancak o kadar güzel olabilirdi. Rabbim sizleri ve Reisimizi bu hak davada muvaffak eylesin. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum.
  • Kayısı kentli 18.10.2022 22:49
    Elhamdülillahirabbilalemin.
  • Dadas 18.10.2022 22:37
    Uyan turk milleti bunlari ruyamizda bile gorsek inanamazdik rabbime sukurler olsun boyle yoneticiler is basinda
Daha fazla yorum görüntüle