Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi fabrikaya davet etmişti ancak Nama “hijyen şartları”nı sebep göstererek 24 TV’yi içeriye almadığı ortaya çıktı.

CANAN KAFTANCIOĞLU'NU YALANLAMIŞ OLDU

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu attığı tweette, ''Bugün AKP il başkanı Hadımköy’de açılışı yapılan Ahmet İsvan Halk ekmek fabrikasının çevresinde basın açıklaması yapmış. Kameralar önünde üretim yapılmıyor yalanına sığınırken Halk Ekmek başkanvekilinin “fabrikayı birlikte gezelim” davetine icabet etmemiş. Acaba neden?'' ifadelerini kullanmıştı. Böylece Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama, Kaftancıoğlu'nu yalanlamış oldu.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • neco 22.10.2022 11:31
    kabaktepe neden basın açıklamasından bir hafta sonra gidiyor zaman kazansınlar diyemi neden zamanında ifşa etmiyorsunuz kim kime çalışıyor anlamış değilim bunları halkmı takip edecek sizin işiniz ne o makamda haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz kim için çalışıyorsunuz akparti hep böyle zarar görüyor reis gece gündüz demeden kendini paralıyor bu beyefendiler bir hafta sonra olay yerine intikal ediyor
  • Reisx 22.10.2022 11:03
    Belki de ekmek değil de hamburger üreteceklerdir.
  • vatandaş 22.10.2022 10:56
    hani kaftancıoğlu siyaset yasağı konmuştu . hükümet neden sesini çıkarmıyor.
  • Envers 22.10.2022 10:49
    Mevzu CHP ekoysa kesin bı kurgu yalan vardır madem ekmek var üretiliyor neden açılışı yapıldıktan sonra devam etmemis
  • vatansever 22.10.2022 10:32
    yalan yalan yalaaaaaannnn.....chphdppkkiyisaadet hepsinin hayatı yaalaaaaaannnnn...
Daha fazla yorum görüntüle