İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin halk ekmek üretimindeki algı oyunu gün yüzüne çıktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla açılan Hadımköy'deki Halk Ekmek Fabrikası'nın 3 aydır bir ekmek bile üretmediği öğrenildi. 

'Çalıştığı iddia edilen fabrika terk edilmiş gibi'

Dışarıdan görüntülenen fabrikanın bir algı operasyonunun parçası olduğu böylece gün yüzüne çıkmış oldu. Osman Nuri Kabaktepe'nin fabrikanın önünde Haber7.com'a özel yaptığı açıklamalar büyük ses getirmiş ve halk ekmek fabrikasındaki oyun deşifre olmuştu. 

CHP'li Özgen Nama algı için hemen gelmişti

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Arnavutköy'de bulunan İBB Hadımköy Halk Ekmek Fabrikasındaki açıklaması sırasında yanına gelerek üretimin devam ettiğini söyleyen Halk Ekmek A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama arasından tartışma yaşanmıştı.Oysa bugün çekilen görüntülerde fabrikanın çalışmadığı ve üretim yapmadığı görüntülerle kanıtlanmış oldu.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Velid 25.10.2022 11:45
    İstanbul halkı, R.T.E 'nin kazandığı ilk seçimle birlikte insan olduğunu hatırlamaya başlamış, zamanla insan olduğunu kanıksamış ve geçmişte kendisine insan muamelesi yapılmadığını unutmuş, gelen başkanların kendilerine hizmet için çırpındığı gibi bir yanlış hissiyata kapılmıştı. Eğer bu dönemde dönen dolaplar hala İstanbul halkının gözünü açmadıysa Allah korusun, İstanbul'un ve dolayısıyla tüm Türkiye'nin çekecek çilesi var demektir.
  • Birbilen 23.10.2022 19:14
    Oh çok iyi, istanbul hak ettiğini yaşıyor.. atanmadı, seçildi... seçenler izlesin bunları...
  • Mustafa 23.10.2022 17:24
    Ülke bunlara kalırsa açlığa, kıtlığa, yokluğa, boyun eğmeye, itaat etmeye alışın şimdiden.
  • Doğrucu Davud 23.10.2022 17:17
    Skandallar kralı e.i.oğlu !..
  • Hakan az 23.10.2022 17:14
    Bırak fabrikayi acmasinı olanıda kapattilar
Daha fazla yorum görüntüle