CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Düzce'de ziyaretler gerçekleştirdi. Kahvehanedeki bir vatandaş Özgür Özel'i görünce kendisine tepki göstererek "Siz altılı masa değil, sekizli masasınız. Bir de lideriniz var; Biden mi bidon mu? PKK ile ilginizi kesin." ifadelerini kullandı. Vatandaşın sözleri sonrası CHP'li isimlerle vatandaş arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı..

Özel, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ile partisinin Düzce İl Başkanlığına gelerek İl Başkanı Semih Cemşit ile görüştü.

Ardından Özel ve beraberindekiler, İstanbul ve Gaziantep caddelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek, vatandaşlarla sohbet etti.

Çay ocağında bir vatandaşın "Siz altılı masa değil, sekizli masasınız. Bir de lideriniz var; Biden mi bidon mu? Ben provokatör değilim. Bu memleketin has evladıyım. Bu memleketi bölmeye uğraşmayın. PKK ile ilginizi kesin. Ben CHP'liydim istifa ettim. Ben buralıyım, Anadolu çocuğuyum." sözlerine Özel, "Ben de has evladıyım, bölmeyiz." karşılığını verdi.

Tepkisi devam eden vatandaş ile CHP İl Başkanı Semih Cemşit ve bazı parti yöneticileri arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

KAYNAK: AA

Yorumlar 113 Yorum Var
  • Aşık dermani 28.10.2022 20:14
    CHP pkk ile ilişkisini kesse kilacdaroglunu korkutmuslardi ondan sonra pkk nin avukatlığını yapar hale gelen CHP bu adamların zihniyeti bozuk
  • KARAMURAT 28.10.2022 09:14
    tahammülsüz ler eleştiriyi bile hazmedemiyorlar
  • vatandaş rıza.. 27.10.2022 13:20
    vatanını gerçekten seven millet ittifakına oy veremez eğer kazayla bunlar gelirse bunlar devletin malını yemek için birbirleriyle kavga etmezlerse adam değilim biz ikili koalisyonları gördük bunlar 6,lı değil 7 masa arkalarında pkk var...
  • Misafir 27.10.2022 12:40
    Chp nin hdp le ve pkk işi olmaz çünkü onlar onların ta kendisi
  • Efsane 27.10.2022 11:59
    YAV bu CHP Atatürk'ün CHP Si Değil İnönü CHP Si Çeşitli Gävurlar Kulübü Anlayın artık Türk CHP kiler Devletin Can alıcı yerlerde Bunlar İnönün yerleştirdiği Çesit Gayri müslimler Bunlar her türlü hainliği Yapacaklar Türk Deyiller Aklınızı başınıza alın CHP'ye Oy veren Türkler tehlikeyi görün
Daha fazla yorum görüntüle