Sakarya'nın Karasu ilçesinde yaşları 13-17 arasında değişen bir arkadaş grubunun, akranlarını dövüp, saçlarından sürükledikleri anları çekip sosyal medya üzerinden paylaştı. Aileler, çocuklarını döven kişiler hakkında şikayette bulundu. 

Olay, Sakarya'nın Karasu ilçesinde meydana geldi. Yaşları 13-17 arasında değişen kız öğrencilerden oluşan arkadaş grubu, akranlarını darbettikleri o anları telefonla kaydedip, sosyal medya üzerinden paylaştı.

Görüntülerde 3-4 genç kız genellikle tenha noktalarda bir kişiyi aralarına alıp darbettiği anlar bulunuyor. Görüntülerin bazılarında saldırganlar yere yatırdığı bir kişinin üzerine çıkarak yumrukladığı, bazılarında ise yere düşürdükleri kişiyi saçlarından çekerek sürüklediği görülüyor.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki çekerken, mağdur ailelerden bazıları polis merkezine giderek, saldırıyı gerçekleştirenler hakkında şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar 161 Yorum Var
  • Öyle 30.10.2022 03:05
    Bu kuşak belden düşer oldu
  • 6284 Karşıtı 29.10.2022 19:30
    Sosyal medyada buna benzer kız çetelerinin çok sayıda videosu var. Allah ın kurmuş olduğu düzeni yıkmaya hiç kimsenin/ oluşumların gücü yetmeyecek tabiki ama Allah ın kurmuş olduğu düzene düşman olan küresel çete kadın hakları vb. isimlendirmeler altında dünyada baskın erkil düzenin yerine feminist düzen oluşturma telaşında. Allah onları ve piyonlarını muvaffak etmesin İnşallah. Allah yeryüzünde düzen sağlama görevini erkeğe vermiştir.
  • Olmaz 29.10.2022 18:44
    Koca kavgası, okullar a düzen gelsin.kiz erkek ayrılsın.yoksa çok pis ahlâk bozulması iyice artacak
  • Hasan 29.10.2022 13:48
    İnsanları dinden uzaklaştıran bir sistemin neticesidir bu.aileler ve laik duzen başta olmak üzere bunun sorumlularıdirlar
  • Adanalı 29.10.2022 11:33
    Eğitim ve adalet sistemini yeniden gözden geçirmek şart oldu acımak yok acınacak hale düşeriz
Daha fazla yorum görüntüle