Son dakika... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları hakkında canlı yayında sert ifadeler kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tv100'de "Ankara'da Neler Oluyor" programında Deniz Gürel'in gündeme dair sorularını yanıtladı.

KILIÇDAROĞLU'NA SUÇ DUYURUSU

Uyuşturucu iddiaları sonrası Kılıçdaroğlu hakkında başlatılan suç duyurusuyla ilgili Soylu, şahsının, Emniyet Genel Müdürlüğünün ve İçişleri Bakanlığı'nın üzerine atılı bir iftira olduğunu kaydederek şunları söyledi:

"Bu iftiranın sahipleri bunları ispatlamak zorundadır. Ve bu iftiranın sahipleri bunları o mahkemede anlatacaklar. Türkiye’nin en önemli kurumlarına ne olduğu belli olmayan birisiyle yanında çıkıp, bir değerlendirme yapıp, devletin bütün kurumlarını aşağılamak, iftira etmek ve onları suça bulaşmış olarak itham etmenin hukuki bir karşılığı olacak. ABD’den üflemeyle öyle olmaz…"

"24 SAATIMIN 4-5 SAATI UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE GEÇIYOR AHLAKSIZ ADAM"

Bu raporların her yıl hazırlandığını vurgulayan Soylu, sözlerini şöyle devam ettirdi:

"Bu rapor sadece 2022 raporu mu 2021 de de çıkarmışız… 2019.. 2018.. de de bu raporu çıkarıyoruz. Bu raporda sadece uyuşturcu ile yakalamalar mı var? Tüm kurumların raporları var. Bu raporda arzla mücadele var. Bir ülkeye arzedilecek uyuşturucuyla mücadelenin nasıl olduğu detayları var. Bu raporda aynı zamanda 1'nci bölümde uyuşturucuyla mücadeledeki politikamız var. Adam Allah'tan korkar ya. Benim hayatımın 24 saatinin en az 4-5 saati uyuşturucuyla mücadeleyle geçiyor ahlaksız adam."

Yorumlar 79 Yorum Var
  • Zeyneb 05.11.2022 11:13
    Sayin süleyman soylu kardesim. Onlara aldiris bile etmeyin Onlarin. Güzel Türkiyemizi batirib yok etmek Buzamanakadar calisib emekleriniz Ile bureddeye getirilen Türkiyeyi maf etmek. Siz yolunuz a devam biz milletimiz arkanizdayiz biiznillah.
  • cCc 03.11.2022 22:16
    'Adam Allah'tan korkar!' cümleniz yanlış Sn. Soylu. Adam kelimesini kullandığın kişi 'adam' değil bikere! Şahıs, deyin. Kişi, deyin. Falanca, deyin. Zat, deyin. Fakat adam' demeyin.
  • Muammer 03.11.2022 22:04
    Adam daha önce demedi mi Sayın Bakan. "Biz Allah'tan korkmayanlar" diye.
  • Türkiye 03.11.2022 21:42
    Kılıçdaroğlunu kaale alma sayın soylu onun çanağını kimin tuttuğu belli zaten sizi bu şarlatanlar takmıyor onun için bu hainler bildiğini okur sizin bildiğinizden şaşmayın bunlar ülke kaosa girsin derdinde bunların yunan kadar bakış açısı bunların bu ülkeye
  • Adana 03.11.2022 21:01
    Aldırmayın bay Kemal'i Süleyman bey. Sen işini yap üzülme,boşver Kemal'i. O düzelmez iftiradan yalandan başka yolu yok
Daha fazla yorum görüntüle