CHP'nin televizyonu Halk TV canlı yayına katılan Liberal Demokrat Parti Eski Genel Başkanı Cem Toker, ve gazeteci İsmail Saymaz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında konuştuğu sözler sosyal medyada tekrar gündeme geldi. Muhalif eski parti lidei Toker, ve gazeteci Saymaz katılığı canlı yayında Başkan Erdoğan'dan övgü dolu sözlerle bahis etmişti gündeme tekrar gelen o sözler izleyenlere tekrar hatırlatalım. İşte o sözler...

"ERDOĞAN BAK YAPTI MI YAPTI"

Cem Toker, "Erdoğan bak yaptımı yaptı. Ve on yıllarca tartışılmış şey, Taksim'e Cami dedi yaptı. Aya Sofya'yı açacam dedi açtı. Hava limanını isteseniz de istemeseniz de yapacam dedi yaptı. 3. köprüyü yapcam dedi yaptı. Bak yaptı mı yaptı. Demekki aya da gider, diğer söylediklerini yapar bu adam. Dış politikada da yapar, içerde de yapar." dedi.

"HAYAL ETTİĞİ NE VARSA YAPTI"

İsmail Saymaz, "Erdoğan hayal ettiği ne varsa aşağı yukarı yaptı."dedi.

Yorumlar 89 Yorum Var
  • Muammer 04.11.2022 21:35
    Bunlar ,duran saat gibiler,arada bir de doğru söylüyorlar.
  • Namyelüs 04.11.2022 19:30
    Erdoğan,dünyada da düşmanları tarafından bile dediğini yapan adam,sözüne güvenilir adam diye herkes tarafından biliniyor ve takdir ediliyor.'Bir gün ansızın gelebiliriz' dediği zaman gelebileceklerini biliyorlar.Diğer tarafta ise 'Namus Sözü' verip tutmayanları görüyor millet.Siz olsanız kimin dediklerine güvenirsiniz.
  • Ali Hoca 04.11.2022 13:49
    Nereye kadar inkar edebilirler ki. Güneş balçıkla sıvanmaz.
  • mert 04.11.2022 12:55
    Ekonomide alım gücümüz aşağıya çok aşayıya düştükten sonra yapılanların pek bir kıymeti kalmıyor maalesef. Ayrıca hizmet etsin diye seçtik. Övünsün diye değil.
  • Vatansever 04.11.2022 12:42
    Aferim İsmail Saymaz kafan çalışmaya başladı
Daha fazla yorum görüntüle