TEM otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinde ilerleyen bir minibüsün sürücüsü seyir halindeyken direksiyonu bırakarak oturduğu koltuktan kalktı. Yolcu koltuğundaki kişi direksiyonun başına geçti. Seyir halindeki minibüste yapılan tehlikeli sürücü değişikliği cep telefonu kamerasına yansıdı.

TEM otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinde Anadolu yakasından Avrupa yakası yönüne ilerleyen bir minibüste yaşanan olayda, minibüsün şoför koltuğunda oturan kişi bir anda direksiyonu bırakarak oturduğu koltuktan kalktı. Ön yolcu koltuğunda oturan kişi, şoförün boş bıraktığı koltuğa oturarak direksiyonun başına geçti.

Minibüste bulunan başka bir kişi ise o tehlikeli anları cep telefonu ile kayda aldı. Görüntülerde, minibüsün şoför koltuğunda oturan kişi direksiyonu bırakıp koltuğundan kalkıyor. Ön yolcu koltuğunda oturan kişi şoför koltuğuna oturarak direksiyonun başına geçiyor.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Ethem Erpolat 06.11.2022 08:49
    Danimarkada,olsaydi ehliyet giderdi bidaha ehliyet alamazdi.hapis cezasi para cezasi.bide en acisi arabaya el koyup bi daha vermezlerdi. Arabayi satip trafikte yaralsnan ve ølenlerin ailelerine yardim eden kuruluslara verirlerdi. Bu kanunu bi cikarin bakalim yapiyorlarmi. Turkiye her yønu ile cennet
  • BİROL 06.11.2022 08:16
    100er binlira ceza kesin minibüsüde 5 yıl bağlayın bir daha yapamazlar.....Çözüm böyle olur.
  • Hasanbb 06.11.2022 07:16
    Normal. İstanbul bu cahil medeniyetsiz ayılara dolu
  • Maganda 06.11.2022 02:26
    Yav abartmayın bu çocuk oyuncağı. Siz bide buları dans ederken görün peh peh
  • Şemsiyeli Adam 06.11.2022 02:04
    Adi, ahlaksızlar yolculara ya da diğer araç sahiplerine Kürtçe dilinde analarına küfrediyor. Kesinlikle ehliyetlerine el konulmalı, ciddi bir para cezası verilmeli...
Daha fazla yorum görüntüle