Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde kiracı ile ev sahibi arasında anlaşmazlık yüzünden çıkan kavga meydan muharebesini aratmadı. Kadınların da karıştığı kavgada tekme ve tokatla birbirlerine giren tarafları ayırmak için polis ekipleri biber gazı kullanırken, olayda 2 kişi yaralandı, 3 kişi de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Sümer Mahallesi 3543. Sokak üzerinde iddiaya göre kiracı B.Ç. ev sahibi kadın G.H.’nin borçlarına kefil olduğu için ödediğini, bundan dolayı da kirasını vermediğini iddia etti. Ev sahibi G.H. de, iddiaları kabul etmeyerek, B.Ç.’yi kirasını ödemediğinden dolayı icraya verdi. İcra sonucu B.Ç. oturduğu evden çıkarılırken, iki grup evin önünde birbirlerine hareket ederek, tartışmaya başladı.

Kadınların da karıştığı kavga kamerada

Çıkan tartışma bir süre sonra kavga dönerken, iki grup arasında kavga çıktı. Kadınların da dahil olduğu kavgada, birbirlerine tekme ve yumruklarla giren şahıslar, polis ekiplerinin biber gazı ile müdahale etmesiyle ayrıldı. Ev sahibi G.H. bu arada aldığı yumruk darbesi ile yere düşerken, yaşanan kavga saniye saniye kameraya yansıdı. Polis ekipleri kavgaya karışan kiracı B.Ç. ile beraber 3 kişiyi gözaltına alırken, kavgada yaralanan ev sahibi G.H. ve oğlu O.H. ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı olay, kiracıların evlerinin taşımasının ardından sona erdi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Yakup Mil 10.11.2022 10:07
    Bu fiyatlar arttıkça çok daha büyük olaylar çıkacak ev sahibi ile kiracı arasında
  • Hüseyin 10.11.2022 08:40
    Ya evsahıbı odemedi diyor kiracıda ben kefil oldum borcunu odemesiği için ben oduyorum hangisi doğru soyluyor bilmeden yorum atmış arkadaşda
  • Osman 09.11.2022 12:12
    Aynısı benim başımda böyle kiracılar olmaz olsun. Kardeş gibi gördüğüm KALLEŞ çıktı.