İstanbul’da, Karabağ Zaferi'nin 2’inci yıldönümü nedeniyle ‘Azerbaycan-Türkiye Gazetecilerinin Zafer Buluşması’ adlı etkinlik düzenlendi. Savaş sırasında yaşananları Türkiye ve dünya kamuoyuna duyuran basın mensuplarına programda ‘Karabağ Savaşı Fahri Ödülü’ takdim edildi.

27 Eylül 2020’de başlayan ve 8 Kasım 2020’de sonra eren Karabağ savaşının zaferle sonuçlanmasının 2’inci yıldönümü nedeniyle İstanbul’da bir etkinlik düzenlendi. Islahatçı Gençler İçtimai Birliği tarafından düzenlenen ‘Azerbaycan-Türkiye Gazetecilerinin Zafer Buluşması’ programında 44 gün süren savaşta Türkiye medyasının rolüne dikkat çekildi. Ayrıca Azerbaycan ve Türkiye’de medyanın faaliyetleri ele alındı. Programa katılan basın mensuplarına, savaş sırasında Azerbaycan’ın sesini duyurdukları için ‘Karabağ Savaşı Fahri Ödülü’ takdim edildi.

İstanbul’da, Islahatçı Gençler İçtimai Birliği’nin, Karabağ Zaferi’nin ikinci yıl dönümü sebebiyle düzenlenen buluşmada, Azerbaycan’ın ‘hak sesini’ Türkiye ve dünya kamuoyuna duyuran Türkiye basın temsilcileri bir araya geldi. Etkinlikte, Karabağ savaşında, Türk medyasının önemli rolüne dikkat çekildi. Ayrıca, 2 ülkenin medyasının ortak faaliyetleri ele alındı. Gecede  Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli ve Ülke Tv İstihbarat Şefi ve program sunucusu Mustafa Yıldız da ödül alan gazeteciler arasındaydı.

Yorumlar 0 Yorum Var