İçişleri Bakanı Süleyman Soylu HALK TV'de "iktidar değiştiği" takdirde "Süleyman Soylu'yu da içeride görme ihtimalimiz olabilir" şeklindeki sözlere sert tepki gösterdi.

CHP tarafından fonlanan Halk TV'de haddi aşan ifadeler kullanıldı. Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davayla ilgili hukukçu Turgut Kazan'ın değerlendirmelerde bulunurken, Şirin Payzın araya girip, "Bir anda Süleyman Soylu'yu içeride görme ihtimalimiz olabilir" dedi. 

"İktidar değişirse" AK Parti'den hesap sorma ve üst düzey isimleri "hapse tıkma" senaryoları konuşulduğu yayınla ilgili Bakan Soylu sosyal medyadan cevap verdi.

"BİR BAŞBAKANIN İKİ BAKANIN KANINI İÇTİLER, YETMEDİ"

Soylu paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

İktidar değişince(!) Yanındaki majestelerinin hukukçusu ile temennileri Süleyman Soylu’yu içeride görmekmiş. Kana susamış vampirler... Bir Başbakanın iki Bakanın kanını içtiler, yetmedi. Batı'nın ve Soros’un Operasyon Çocukları... Elinizden geleni ardınıza koymayın.

Yorumlar 234 Yorum Var
  • Misafir93 09.03.2023 20:11
    Süleyman Soylu kadar senin bu ülkeye millete bi dişe dokunur faydan var mı?
  • ts klap 09.03.2023 17:09
    Reis bu seçimden sonra yunanı rumu israili vs bırakıp içerdeki bu soysuz hain lerle uğraşması lazım yoksa bu hainler bu devlete millete ayak bağı olmaya devam edecekler yeter artık ya bu açık bir çağrıdır .
  • Alparslan 09.03.2023 00:25
    Seçimden sonra Allah'ın cc izni ile reis gelir ve sonra bunların alayı toplanır İnşallah
  • han 09.03.2023 00:17
    her günün bir sabahı var.ya gülmek sana yakıştığını ,14 mayıs gecesi göz yaşların nasıl aktığını göreceğiz inşallah,ya sabır kusmaya devam edin.si
  • Ercan224 08.03.2023 22:38
    Ya bunlar âç tavuk kendini mısır ambarında sanırmış hesabı.İşte bunların basa gelince uygulayacağı demokrasi bu.Bunlara kanıpta oy vermeyi düsünenler bu ülkeye en büyük kötülüğü yapacaktır.
Daha fazla yorum görüntüle