Tele1'e konuk olan HDP vekili Garo Paylan ile İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, birbirini sert sözlerle hedef aldı. HDP'nin tutumundan ve söylemlerinden rahatsız olduklarını söyleyen Çömez; Paylan'ın, "Bilmukabele Turhan Bey, biz de sizden rahatsızız" tepkisiyle karşılaştı. Paylan, sözlerinin devamında İYİ Parti ile yaptıkları ittifakı itiraf edip, "Bağrımıza taş basıyoruz ama Erdoğan'ı yenmek için buna mecburuz" dedi.

HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, Tele1'in canlı yayınına konuk oldu. Burada AK Parti'nin Anayasa teklifi üzerinden tüm siyasi partilere yaptığı ziyareti değerlendiren Paylan, ziyaretin son derece normal olduğunu söyledi.

HDP İLE İYİ PARTİ ARASINDA CANLI YAYINDA SERT TARTIŞMA

İYİ Parti'nin konu üzerinden siyaset devşirmesine tepki gösteren Paylan, "Bizden çıktıktan 50 metre sonra da size ziyarete geldiler. Biz aynı koridorda grupları olan partileriz" diye konuştu.

KARŞILIKLI "BİZ SİZDEN RAHATSIZIZ" AÇIKLAMALARI

Programın bir diğer konuğu İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, HDP'li siyasetçilerin Meral Akşener'i hedef alan "faili meçhul" açıklamalarını hatırlatması üzerine tartışma büyüdü.

HDP'nin tutumundan ve söylemlerinden rahatsız olduklarını söyleyen Çömez; Paylan'ın, "Bilmukabele Turhan Bey, biz de sizden rahatsızız" tepkisiyle karşılaştı.

İTTİFAK İTİRAFI: "BAĞRIMIZA TAŞ BASIYORUZ AMA MECBURUZ"

Paylan, sözlerinin devamında İYİ Parti ile yaptıkları ittifakı itiraf edip, "Bağrımıza taş basıyoruz ama Erdoğan'ı yenmek için buna mecburuz" dedi.

Yorumlar 107 Yorum Var
  • vatanperver 12.11.2022 01:12
    tek ortak yönleri cumhurbaşkanımıza düşmanlık.
  • Tokatlı Emmi 11.11.2022 21:28
    Beter olun şer ortakları
  • Tahsin 11.11.2022 13:49
    Chp her ne kadar inkar etsede işte bu yayında kendi agizlariyla itiraf ettiler zaten Reis 6 masa için 7 ciside HDP masanın altında demişti çok hakliymis
  • Mehmet 11.11.2022 13:46
    Şu sözleri duyunca bu 6 masaya oy veren varsa bu ülkeye yazık ederler .
  • Emir 11.11.2022 13:45
    Önümüzdeki yüzyıl Türkiye ve Türk milletinin olmasi istiyorsak tek care tek yol Cumhur ittifakı Reis oy vermeli aksi takdirde bir yüzyıl daha boşa geçer bunu herkes bilsin aklına yazsın derim Reis bu ülkeye kazandırdiklari ve yaptığı onca hayırlı şeyden sonra bunu çok fazla hak ettiğini düşünüyorum
Daha fazla yorum görüntüle