Son dakika haberine göre Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir mağarada tespit edilen 5 terörist daha teslim oldu. Böylece son 10 günde toplam 7 terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimize teslim olmuş oldu.

MSB'den yapılan açıklama şu şekilde;

Türk askeri aman dileyene, teslim olana asla ama asla zarar vermez!

Pençe-Kilit Operasyonu ile iyice köşeye sıkışan terör örgütü PKK’da çözülme hızlandı. Birkaç gün önce teslim olan 2 teröristin ardından bir mağarada tespit edilen 5 terörist daha teslim oldu.

"ZAP ARTIK ÇIKMAZ SOKAKTIR"

Böylece son 10 günde toplam 7 terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimize teslim olmuş oldu. Mehmetçiklerimizin nefesini enselerinde hisseden teröristler için Zap artık çıkmaz sokaktır. Teröristler için tek çıkış yolu Türk adaletine teslim olmaktır.

PKK'YA BİR DARBE DAHA! 4 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

MSB'den yapılan açıklamada "'Terörist neredeyse hedefimiz orası!' parolasıyla terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyoruz. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist daha SİHA'larımız tarafından etkisiz hâle getirildi." denildi.

Yorumlar 111 Yorum Var
  • Çorumlu hakan 14.11.2022 10:07
    Niye öldürmüyor diyen kişilere sesleniyorum yakalanan teröristler sorguya çekiliyor daha başka sığınak mağara ve diğer örgüt elemanlarinin yeri tespit ediliyor komutanlar cahil deyil ya ...
  • Misafir 13.11.2022 13:58
    Bu da lazım
  • Asker 12.11.2022 19:05
    Neden canli yakalandilar ? Simdi besle dur bu yaratiklari. Canli yakalayan komutani siddetle kiniyorum.
  • Hakkı An 12.11.2022 18:45
    Kendi askerine düşman siyasiler, tabipler birliği mensuplarına atfedilir. Meteoğlu mert Türkün askerini ingiliz parlementosuna şikayet eden cahiller, ingiliz çanakkale de gaz maskesi teçhizatı ; Türkler merttir, kalleşlik yapmaz diye..
  • Berat 12.11.2022 18:20
    Teröriste merhamet, şehitlere zulümdür.
Daha fazla yorum görüntüle