Arnavutköy’de gece at arabası ile hurda toplayan 2 kişi, kendilerini çeken ata işkence yaptı. Şahısların kemer ile atın yüzüne vurdukları an bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
Arnavutköy Hicret Mahallesi’nde dün gece hurdacılık yapan ve sarhoş oldukları iddia edilen 2 kişinin kendilerini çeken ata işkencesi, onları camdan gören vatandaşların yüreklerini dağladı. Kemer ile kendilerini çeken atın yüzüne vuran kişiler cep telefonu kamerası ile görüntülendi. O anları gören vatandaşlar hem cep telefonu ile kayıt yaparken hem de polise haber verdi. Polis ekipleri kendilerini çeken ata işkence yapan kişilerin peşine düştü.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Arif 13.11.2022 01:35
    Yasal düzenlemeyle bu hayvanlar zalimlerin elinden alınması gerekir.Edirne/ Keşan da da at arabaları çok , yükledikçe yüklüyorlarlar çekemeyince gelsin kırbaç.Belediyeye şikayet ettim.Alın bunları ellerinden diye yasa yok denildi.Acilen hayvanlar özgürleştirilmeli.
  • Yıldız 12.11.2022 17:21
    Yemin ediyorun içim sızladı. O masum hayvana vuran bu şahıs insan değil olamaz
  • zafer gülten 12.11.2022 16:26
    hayvan sevgisinde nerdeyse 0 bir ülkeyiz,İkitelli -Mehmet Akif de oturuyorum,sokağımda bir sürü kedi var,üstelik yavrulamış,ama bir tas su koyan,yiyecek veren yok gibi,kimide verene kızıyor,alıştırma pis mahlukatı diyor,peygamberimin kedi temiz hayvandır,mundar değildir sözünü bilmiyorlar herhalde,.
  • Mahmut 12.11.2022 15:29
    Allah, bu işkenceyi hayvana yapanları ıslah eylesin.
  • ffaaarrrriiikkkk5 12.11.2022 15:28
    Allah'ın sessiz kullarına eziyet edenler bir gün elbet bunların vebalinin çekecekler, Allah'ın laneti onların üzerine olsun.
Daha fazla yorum görüntüle