Gazeteci Can Ataklı Taksim bombacısı Ahlam Albashir adlı PKK/PYD'li teröristin bağlantılarının ortaya çıkmasından ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, "Amerikan Büyükelçiliğinin taziye dilemesini kabul etmiyoruz, reddediyoruz" açıklamasından rahatsız oldu.

Ataklı Teröristin Amerika bağlantısının ortaya çıkması sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Taksim saldırısına ilişkin gazetecilere yaptığı açılmada, "Amerikan Büyükelçiliğinin taziye dilemesini kabul etmiyoruz, reddediyoruz. Kobani gibi terör bölgelerin besleyen, oradan Türkiye'nin huzurunu bozmaya çalışan bu anlayışa kendi senatolarından para gönderen bir devletle bizim müttefikliğimiz elbette ki tartışılmalıdır. Bu kadar açık ve net." demişti. Kendi youtube kanalında bu İçişleri Bakanı Soylu'nun bu açıklamlarından rahatsız olan Can Ataklı, "Amerika filan bunu devletin en üst düzeyinde çıkarıpta ısrarla bunu söylemeye başlıyorsa bunun bedeli olur" diyerek üstü kapalı tehditlerde bulundu. 

Youtube kanalında yaptığı yayında tehditler savuran Can Ataklı'nın konuşmasında öne çıkanlar ise şöyle;

"AMERİKA FİLAN BUNUN BEDELİ OLUR"

"Halkın arasında böyle katil Amerika, kahrol Amerika, alçak Amerika filan bunu devletin en üst düzeyinde çıkarıpta ısrarla bunu söylemeye başlıyorsa bunun bedeli olur. Katil Amerika onlar yaptı arkasında Biden var filan demeye başlarsa birileri bunun da dünya önünde bir bedeli var. Bu işler o kadar çocuk oyuncağı değil. Şimdi ne oldu birden bire anti Amerikan oldu? Nasıl oldu da birden bire katil Amerika oldu? Hiçbirşey bilmedikleri bir olayda bir anda 40-50 kişiyi yakalayıp işte Amerika çözdük bittirdik, üzerinede kızın NewYork tişörtü giydirip fotoğraflarını servis ediyorlar. Bir anda çözüyorlar ve amerika diyorlar." diye konuştu.

Haber7

Yorumlar 229 Yorum Var
  • İhtiyar Delikanlı 16.11.2022 13:52
    Ödlek Solcular çakma Solcular Amerikan mandacısı Solcular korkmayın Bedel ödeyeceksek Biz öderiz
  • Haci Halil Yurtsever 16.11.2022 13:40
    uyan artik can atakli bu bedeli taksimde masum insanlar canlariyla ödedi bunun dahasi varmi korkmana gerek yok bir ölür bin dogariz biz
  • oska 16.11.2022 10:11
    hani bunlar 6. filoyu kovmuştu eğer doğruysa onlar mı solcu idi bu abd den tırsanlar mı solcu gerçek sol solculuk nedir. konu islam olunca tambir devletçi baskıcı oluyorlar. ama konu terör ve onları fonlayan dış güçler olunca demokrasi özgürlük havarisi oluyorlar. bunlar devletçi mi özgürlükçümü bilemedim.
  • Bumerang 16.11.2022 09:55
    Bunların panik yapması Fondaşların fonlarının kesilmesi korkusundan olmasın.
  • GLADYO CEM 16.11.2022 09:55
    Memleketini koruyacak tabi, biz nasıl TÜKİYE ye söz geldiğinde zıplıyorsak, ATAKLI,da kendi memleketi ABD ye laf gelirse zıplar, bence haklı, fakat bizim devlet bunu sınır dışı etmezmi,? Bence kesinlikle sınır dışı edilmeli.
Daha fazla yorum görüntüle