Cumhurbaşkanı G20 Liderler Zirvesi kapsamında Medya Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Başkan Erdoğan provokatif soruya "ABD'de yaşayan bir Türk olduğunu söylediniz. Buna pek inanmıyorum. Farklı bir ırkçılığın içindesiniz. Sorduğunuz soru bunu aynen ortaya koyuyor. Bizim Kuzey Irak'ta veya Suriye'nin güneyinde oradaki Kürtlerle ilgili herhangi bir sorunumuz yok. Türkiye'deki Kürt vatandaşlarımızla bu tür bir sorunumuz olmadığı gibi…" sözleriyle yanıt verdi.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Bülent DUMAN 16.11.2022 09:45
    allah razı olsun .cevabını almış.
  • rofar 16.11.2022 09:16
    Az kaldı yakındır 50 eyalet teker teker bağımsızlıklarını ilan etmeye başlayacaklar dağılacaklar. Doların dünya üzerinde hükmü kalmayacak.
  • rofar 16.11.2022 09:15
    Abd'nin Türkiye'ye kürtlere ayrımcılık yaptığımızı onlarla sorunlar yaşadığımızı ima ediyor. kendileri geriye dönüp tarihleri ile yüzleşsinler. Kuzuy-Günay savaşı adı altında birbirlerini katlettiler. Amerikanın gerçek yerlilerini(kızılderililer) katlettiler. Kendi aralarında koleni savaşı adı altında kendilerini katlettiler. Siyahi insanları hor gördüler ikinci sınıf insan olarak bile görmediler. Onları bindiği otobüse almadılar kullandıkları wc leri kullandırmadılar. Evinde uşak olarak kullandıkları siyahileri evin dışında bahçede tahtadan wc leri kullandırttılar. İnsan konuşurken ilk önce tarihine bakar ondan sonra yaftalar.
  • Tc vatandaşı 16.11.2022 09:05
    Bu terör saldırısına verilecek tek bir cevap vardır. Pyd-Ypg'nin Kuzey Suriye'deki hedeflerinden en kalabalık olanları hiç beklenmedik bir gece yoğun bombardıman altına alarak en az 6 bin kayıp verdirmek. Unutmasınlar ki bizim bir canımız yansa onların bin canı yine az gelir. Ve operasyonlara devam sinyali verilmeli. Tek yürek Reis-i cumhurumuzun arkasında dimdik hazırız.
  • vatan sevdalısı 16.11.2022 09:00
    işte dik duruş bu gerçeği dünyanın gözü önünde haykırmak bu Elhamdülillah Ya Rabbim sen Türkiye cumhuriyeti devleti Cumhurbaşkanınımızı Sayın Recep Tayyip ERDĞAN Bey i ve Devletimizi koru kolla muhafaza eyle Küfafra karşı muzaffer eyle