Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 Liderler Zirvesi sonrası yaptığı basın toplantısında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Yabancı bir basın mensubu, ABD Başkanı Joe Biden'ın G20 Liderler Zirvesi'nde 6 ülke lideriyle yaptığı toplantıya katılmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "ABD Başkanı Joe Biden, birçok NATO üyesi ülke ile birlikte otelde başka bir toplantı yaptı. Siz neden orada yoktunuz? NATO üyeleri arasında herhangi bir bölünme görüyor musunuz?" sorusunu yöneltti.

BİZİ ÖNEMLİ İŞLERE ÇAĞIRIYORLAR

Erdoğan, bu soruya, "6 ülke bir araya gelmiş. Diğer 20 NATO üyesi ülkeyi niye sormuyorsun? Demek ki bizi arama imkanları o esnada olmamış olabilir. Çok da önemli değil. Konuşulan şey de füzenin markası nedir, ne değildir? Sayın Biden, zaten füzenin Rus yapımı olmadığını söyledi. Çok da önemli değil, bizi önemli işlere davet ediyorlar. Önemsiz olan işlere gitmemize de gerek yok. Okey?" yanıtını verdi.

Yorumlar 80 Yorum Var
  • emre1907 18.11.2022 08:06
    Kesip atmis, mesele kapasite ve ongoru....
  • Nurhayat Çelik 17.11.2022 06:06
    , düşünebiliyor musunuz Allah korusun Öyle bir zirvede Kemal Kılıçdaroğlu Allah'ım milletimizi memleketimizi korusun soysuz ve hainleri asla ikdar yapması millet düşmanlarına fırsat vermesin
  • İskender yılmaz 17.11.2022 02:05
    Arkadaş eğer gerçekten mevzu ülke çıkarı ise memleket çıkarı ise, bütün diğer partiler gelsin içlerinde bu HEYBETLİ MUBAREK bir insan varmi aceba,Buna oy vermeyen vallahi ülkeyi sevmeyendir billahi sevmeyendir..
  • Halim aktaş 17.11.2022 00:41
    Biliyorlar ki syn Cumhurbaşkanımız oradada onları yerin dibine sokacak cvplar vereceğini vede bunların da boğazları o cvp karşısında boğazları düğümlenip cvp veremiyeceklerini düşünerekten Çağırmamışlardır Gerçek Halk adamı Syn Recep Tayyip Erdoğan ALLAH ömrünü uzun etsin İNŞALLAH senin syn BAŞKANIM
  • Misafir 17.11.2022 00:40
    Seviyorum Seni sayın Başkanım....
Daha fazla yorum görüntüle